19 / 04 / 2024

Aydında yangın mı çıktı

Aydında yangın mı çıktı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, sabaha karşı Kırkevler mevkisinde makilik alanda henüz tespit edilemeyen nedenle çıkan yangının yaklaşık 3,5 saat sonra kontrol altına alındı.

Aydın'da makilik alanda yangın çıktı!

Aydın'da makilik alanda yangın çıktı. Didim'de makilik alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan yangını söndürmek için itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf ediyor.

Aydın'da orman yangını çıktı!

Aydın'ın Karacasu ilçesinde çıkan orman yangınında 80 dekar kara çam ormanı yandı. Edinilen bilgiye göre, Alemler mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle ormanlık alanda başlayan yangını, kısa sürede yayıldı.

Aydın'da makilik yangını çıktı!

Aydın'da makilik yangını çıktı. Kuyucak ilçesinde çöplük olarak kullanılan arazide çıkan yangının makiliğe sıçraması sonucu 10 hektarlık alan zarar gördü. Yangına havadan 4 helikopter ve 1 amfibi tipi uçağıyla müdahale etti.

Son Dakika! Ankara Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Ankara Şeker Fabrikası'nda nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale için fabrikaya sevk edildi.

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

Ofis hayatında dönüşüm başladı! 5 gün ofis yok!

Koronavirüs sonrası çok sayıda çalışan işini eve taşıdı. Uzmanlar ofis hayatında dönüşümün başladığını söylüyor. Peki bundan sonra ne olacak? İşte merak edilenler...

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm Mayıs'ta tamam!

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm mayıs ayına kadar tamamlanacak. Otogar Genel Müdürü Beşli dönüşüm projesinin akıllı peron sistemi, şoförler lokali ve yolcular için kütüphane gibi düzenlemeler yer aldığını açıkladı.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Fikirtepe'de 25 katlı binanın inşaatında yangın!

Fikirtepe'de inşaat halindeki 25 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Duman yükselen binadaki yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Havalimanlarında yangın riski nasıl önlenebilir?

Havalimanındaki bir yangın riski, iyi mühendislik ve doğru çözüm tercih edilerek  binlerce yolcuyu paniğe sevk etmeden kontrol altına alınabiliyor. Peki, Havalimanlarında yangın riski nasıl önlenebilir?

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin inşaatında yangın çıktı!

Zonguldak’ta inşaat çalışmaları devam eden 400 yataklı devlet hastanesinin çalışmaları sırasında yangın çıktı. Yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Ankapark inşaatında yangın çıktı!

Ankara Yenimahalle'de yapımı devam eden Ankapark'ın inşaatında yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Okmeydanı’nda dönüşüm Van Blokları'ndan başlıyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Okmeydanı’nda dönüşüm için, hak sahiplerinin tamamıyla uzlaşma sağlandığı Van Blokları sakinleriyle görüştü.

Tokat çöp alanında dönüşüm başlıyor!

Tokat vahşi çöp alanında dönüşüm başlıyor. Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada proje ihalesinin gerçekleştiğini belirtti.

Yıkımı devam eden Bursa Atatürk Stadı'nda yangın!

Bursaspor'un maçlarını yaptığı "Timsah Arena"nın tamamlanarak hizmete açılmasının ardından yıkımına başlanan Atatürk Stadı'nın güney kale arkası tribünlerinde yangın çıktı

Aydında yangın mı çıktı Haberi

Aydında yangın mı çıktı

Didim'de makilik alanda çıkan ve rüzgarın da etkisiyle yayılan yangın kontrol altına alındı.  


Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, sabaha karşı Kırkevler mevkisinde makilik alanda henüz tespit edilemeyen nedenle çıkan yangının yaklaşık 3,5 saat sonra kontrol altına alındı. 


Yangına, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve çevre ilçelerin itfaiye araçları, Aydın Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait 5 arazöz, iş makineleri ve işçileriyle Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nden arazöz ve işçiler müdahale etti.


Yetkililer, yangında hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü...