26 / 04 / 2024

aydınlı TOKİ Kültür Merkezi

aydınlı TOKİ Kültür Merkezi

6.000 kişilik sokak iftarında konuşan Başkan Dr. Şadi Yazıcı, 2 müjdeli haber verdi: TOKİ Konutları’nda Aydınlı TOKİ Kültür Merkezi’nin planlaması tamamlandı. İETT Garajı ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ekim'de açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Millet Bahçesi'ni inceledi. Proje Ekim ayında hizmete açılacak.

TOKİ Niksar Kültür projesinde başvurular bugün başladı!

TOKİ Niksar Kültür Mahallesi projesinde yer alan 18 konut yüzde 40 engelli vatandaşlar için açık satış yöntemi ile satışa sunuldu. 

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın İncirliova'daki Kültür Park'ın tesisleri yıkılacak!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı ihaleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atatürk Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

Pandemi nedeniyle yapımında bazı gecikmeler yaşanan Atatürk Kültür Merkezi 2021 yılında hizmete açılacak. Yeni yapılan çevre düzenlemesiyle AKM estetik bir bütünlüğe kavuşacak.

Didim Kültür Merkezi'nin imar planı mecliste görüşüldü!

Aydın Didim Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı ikinci oturumunda inşaatı devam eden kültür merkezinin imar planı görüşüldü.

Aydın Koçarlı'da kültür merkezi yaptırılacak! İhalesi 17 Temmuz'da!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı Şahinciler Mahallesi'nde kültür merkezi yaptıracak. Kültür merkezinin yapım ihalesi 17 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak...

TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Tokat'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Tokat Belediyesi tarafından yapılan TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açılışı gerçekleştirildi. 

TOKİ Tokat Niksar Kültür 4. Etap kura sonuçları 2018!

Tokat Niksar Kültür Mahallesi konut projesi kapsamındaki 305 konutun kurası bugün çekiliyor. TOKİ Tokat Niksar Kültür 4. Etap kura sonuçları 2018 açıklandıktan sonra burada yer alacak..

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi açıldı!

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu ile ünlü yazar Muzaffer İzgü'nün isminin verildiği tiyatro ve konferans salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı...

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat binası 13 Eylül'de açılıyor!

Yeniden inşa edilen Beyoğlu’ndaki Yapı Kredi Kültür Sanat binası, 13 Eylül’de açılıyor. İlhan Koman’ın ünlü ‘Akdeniz’ heykelinin de yeni adresi burası olacak ve dışarıdan görülebilecek.

Ergün Turan: Kayabaşı'nda mahalle kültürü canlanıyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, toplumda dayanışma kültürünü yaşatma arzusunun olduğunu, mahalle konseptinde projeler geliştirdiklerini söyledi.

Unkapanı Kültür Merkezi'nin yerine dev Kültür Ve Yaşam Merkezi geliyor!

Unkapanı Kültür Merkezi’nin yıkılma kararının alınmasının ardından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok "Unkapanı Kültür Merkezi’nin yerine bir yıl içerisinde büyük çok amaçlı kültür ve yaşam merkezi yapacağız” dedi.

aydınlı TOKİ Kültür Merkezi Haberi

aydınlı TOKİ Kültür Merkezi


Tuzla Belediyesi, bu yılki en geniş katılımlı sokak iftarını TOKİ Konutları’nda düzenledi. 6.000 kişilik sokak iftarında konuşan Başkan Dr. Şadi Yazıcı, 2 müjdeli haber verdi: TOKİ Konutları’nda Aydınlı TOKİ Kültür Merkezi’nin planlaması tamamlandı. İETT Garajı ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi TOKİ Konutları’nda 6.000 kişilik sokak iftarı düzenledi. TOKİ Tuzla Aydınlı Konutları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kadın yöneticileri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı bir buket çiçekle karşıladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, iftar öncesi site sakinlerini selamladı.


Başkan Yazıcı’dan 2 Müjdeli Haber

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi’nin TOKİ Konutları’nda yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Konutların genel ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten Başkan Yazıcı, “Biz Tuzla’mızın her noktasını nasıl...