24 / 04 / 2024

Aydos Country ev fiyatları

Aydos Country ev fiyatları

Daire teslimlerinin 2017 yılı Şubat ayında gerçekleşmesi planlanan Sinpaş Aydos Country Evleri fiyatları 246 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Aydos Country Sancaktepe iletişim!

Aydos Country Sancaktepe iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 900 adet dairenin yer aldığı proje Sinpaş Gayrimenkul Yayırım Ortaklığı imzası ile yükseliyor.

Sancaktepe Aydos Country ödemeleri!

Daire fiyatları 246 bin TL'den başlangıç gösteren Aydos Country Evleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden meydana geliyor. İşte Sancaktepe Aydos Country ödemeleri...

Aydos Country Evleri fiyatları ne kadar?

Toplam 900 adet daireden oluşan Aydos Country Evleri İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa ediliyor. Proje Sinpaş GYO imzası taşıyor. Peki Aydos Country Evleri fiyatları ne kadar?

Sinpaş GYO Aydos Country satılık!

Sinpaş GYO Aydos Country satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teslimleri 2017 yılı Mayıs ayında yapılacak olan projede taksit ödemeleri aylık 1.700 TL'den başlıyor.

Aydos Country ev fiyatları!

Sinpaş GYO imzası ile inşa edilen Aydos Country Evleri'nde 1+1'den 4+1 dairelere kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje 50 dönüm alan üzerinde yükseliyor. İşte Aydos Country ev fiyatları...

Sinpaş Aydos Country telefon!

Toplam 900 adet daireden oluşan Sinpaş Aydos Country telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi. Projede teslimlerin 2017 yılı Mayıs ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Aydos Country Evleri fiyatları!

Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen Aydos Country Sancaktepe projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki Aydos Country Evleri fiyatları ne kadar?

Sancaktepe Aydos Country fiyatlar!

Daire teslimlerinin 2017 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan Sinpaş Aydos Country Evleri'nde aylık 1.700 TL'den başlayan taksitler ile ödeme yapılabiliyor. İşte Sancaktepe Aydos Country fiyatlar...

Aydos Country fiyat

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yaşama geçirilen Aydos Country fiyat bilgilerine göre daireler 276 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede satış sürecine başlandı..

Aydos Country iletişim bilgileri

Aydos Country iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numaraları şu şekilde: 0216 498 71 30 - 444 1 440. Proje, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla inşa ediliyor...

Aydos Country basın toplantısı 11 Mayıs'ta!

Gayrimenkulde öncü yeniliklere imza atan Sinpaş Sancaktepe’de inşa ettiği Aydos Country’de Aşk Ev’liliği kampanyası ile yepyeni bir modeli hayata geçiriyor.

Aydos Country'de aşk ev'liliği!

Aydos Country'de aşk ev'liliği sloganıyla fiyatlar 388 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 1 yıl kirada yaşayıp evi satın almak isteyenlerin kiraları peşinat bedeli olarak sayılıyor. 

Aydos Country Sinpaş'ta 84 ay 0 faiz fırsatı!

Toplam 900 daireden meydana gelen  Sancaktepe Aydos Country Evleri'nde 84 ay 0 faizle ve 3 bin 800 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor..

Aydos Country Sancaktepe ev fiyatları 2018!

Doğa ile bütünleşmek isteyen aile ve yatırımcılara birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri sunan Aydos Country projesinde ev fiyatları 435 bin TL'den başlıyor..

Aydos Country Evleri ödeme seçenekleri!

Aydos Country Evleri projesinde fiyatlar 442 bin TL'den başlıyor. Aydos Country Evleri ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün...

Aydos Country 2017 ödeme kampanyası!

Aydos Country 2017 ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut tiplerine yer verildi...

Aydos Country Sancaktepe fiyat listesi!

Aydos Country Sancaktepe fiyat listesi 442 bin TL'den başlıyor. Projeden yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Aydos Country Evleri Sinpaş ev fiyatları!

Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabilen Aydos Country projesinde dairelerin fiyatları 442 bin TL'den başlıyor. Projede Ramazan ayına özel yüzde 10 indirimin yanı sıra 11 bin TL indirim daha sağlanıyor...

Aydos Country fiyatlar 2017!

Aydos Country Evleri ilk etap teslimleri bu ay sonunda yapılıyor. Sinpaş GYO imzası taşıyan Aydos Country projesinde ev fiyatları 442 bin 500 TL'den başlıyor...

Aydos Country Sinpaş Sancaktepe ev fiyatları!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirilen Aydos Country projesinde daire fiyatları minimum 442 bin 500 TL'den başlıyor...

Aydos Country ev fiyatları ne kadar?

İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de yer alan Aydos Country projesi 900 konuttan meydana geliyor. Peki Aydos Country ev fiyatları ne kadar?

Aydos Country Sancaktepe 2017 güncel ev fiyatları!

Aydos Country projesi Sinpaş GYO tarafından İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor. Fiyatların 460 bin TL'den başladığı projede teslimler bu yıl içerisinde yapılacak...

Aydos Country'de teslimler Mayıs'ta başlıyor! Yüzde 5 peşinatla!

Sinpaş GYO’nun, Sancaktepe’de inşa ettiği Aydos Country projesinde daireler Mayıs ayında teslim edilecek.. Siz de baharı; yalnızca yüzde 5 peşinat ödeyerek ev sahibi olarak karşılayın, bir yıl boyunca bedavaya oturun.

Aydos Country ev fiyatları Haberi

Aydos Country ev fiyatları

Konutların alanları 68 metrekare ile 208 metrekare arasında farklılık gösteren Aydos Country projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


Sinpaş Aydos Country Evleri fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Lansmana özel indirim ve fırsatları devam eden projede 10 bin TL peşinatta, 2 ara ödeme yapılıyor ve kalan kısım 36 ay vadelendiriliyor.


Yüzme havuzu, yürüyüş yolları, spor alanları, otopark, hamam, güvenlik ve çocuk oyun alanları gibi sosyal yaşam alanlarına yer verilen Aydos Country Konutları Sinpaş GYO tarafından hayata geçiriliyor. 


Aydos Ormanı'nın yanında yükselen Aydos Country İstanbul Sancaktepe'de yer alıyor. Teslimleri 2017 yılı Şubat ayında yapılacak olan proje 50 dönüm alan üzerine yayılıyor. 


Sinpaş Aydos Country Evleri fiyatları!

1 oda 1 salon konutlar...