29 / 03 / 2024

Ayhan Aydın inşaat adresi

Ayhan Aydın inşaat adresi

Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Ayhan Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Aydın tarafından kuruldu.

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

Hasömer Aydın İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Hasömer Aydın İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Barış Aydın: İnşaat sektörünün önü açılacak!

AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Barış Aydın inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

Erd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Aydın tarafından kuruldu. 

Mete Aydın İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Aydın İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekber Aydın ve Mete Aydın ortaklığında kuruldu. 

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sibel Aydın Işıköndeş ve Ersoy Işıksöndeş ortaklığında 70 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aydın İnşaat Tasarım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aydın İnşaat Tasarım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile 27 Eylül 2017 tarihinde açıldı

Kağıthane Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı tamamlanıyor!

Kağıthane'ye yeni bir hizmet kompleksi kazandırılacak. Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı başladı.

Melen Barajı'nın inşaatında son durum!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya'daki Melen Barajı'nın inşaatını inceledi. Eroğlu, "Melen, İstanbul'un sigortasıdır" diye konuştu.

Ayhan Aydın inşaat adresi Haberi

Ayhan Aydın inşaat adresi

Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Ayhan Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50  bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.


Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1-Gayrimenkul alım-satım,kiralama kiraya verme ve aracılık hizmetleri yapmak. 2-Her türlü inşaat bakım,onarım,tadilat hizmetleri yapmak. 3-Her türlü Yeraltı,Yerüstü,Bina,Konut,Yol,Köprü,Baraj yapımı ve danışmanlık hizmetleri. 


Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi adres: Avcılar, Cihangir Mahallesi, Burnaz Caddesi...