26 / 04 / 2024

Ayhan Kızıltan kimdir

Ayhan Kızıltan kimdir

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin'in ekonomik gelişiminin önünde engel gibi duran bazı temel kamu yatırımlarının hayata geçmesini beklemekten yorulduklarını söyledi.

Mahkeme kararı ile evden çıkarılan kiracı, 2 kızıyla sokakta kaldı!

Antalya'da iki kızıyla bir binanın giriş katında 7 yıldır ikamet eden Edip Ayhan, mahkeme kararıyla evden çıkarılınca sokakta kaldı.

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı ile inşaat ve fabrikalar hareketlenecek!

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı hazırladıklarını dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, "Yeni üretim bölgeleri belirleyip bu alanlarda yapılacak yatırımın şekline kadar bir plan hazırladık" dedi.

Sivas Merkez Kız İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor!

Sivas'ta yıkımı gerçekleşen Merkez Kız İmam Hatip Lisesi'nin yeni binasının inşası sürüyor. Sivas Valisi Salih Ayhan okul inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat hakkında bilgiler aldı.

Ayhan Kızıltan: Mersin'de bazı kamu yatırımları gecikti!

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin'in ekonomik gelişiminin önünde engel gibi duran bazı temel kamu yatırımlarının hayata geçmesini beklemekten yorulduklarını söyledi.

Burak Süzülmüş kimdir?

Burak Süzülmüş, AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Burak Süzülmüş kimdir? Burak Süzülmüş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Rıdvan Özçelik kimdir?

Aveb Proje Danışmanlık bünyesinde projeler satış yöneticisi olarak görev yapan Rıdvan Özçelik kimdir?

Diyarbakır'daki kız öğrenci yurdu bu yıl hizmete açılacak!

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, 2016-2017 eğitim yılında hizmete açılacak 272 kişilik Kız Öğrenci Yurdu’nu denetledi.

Güman Kızıltan: İzmir'e turizm teşviki verilmeli!

İzmir'in sorunlarını anlatan İzmir Kent Konseyi Başkanı Güman Kızıltan, İnciraltı, Kültürpark ve Fuar İzmir ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kızıltan İzmir'e turizm teşviğinin verilmesi gerektiğini savundu.

Turgut Özçin kimdir?

İç Mimar Turgut Özçin kimdir? İç Mimar Turgut Özçin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Özçin, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Turgut Özçin...

Deniz Kızık kimdir?

Mimar Deniz Kızık kimdir? Mimar Deniz Kızık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Deniz Kızık, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Deniz Kızık...

Mehmet Kızıldaş kimdir?

Malatya Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş kimdir? Mehmet Kızıldaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Kızıldaş, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Kızıldaş...

Ayhan Kızıltan kimdir Haberi

Ayhan Kızıltan kimdir

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan, kentin ekonomik gelişiminin önünde engel gibi duran bazı temel kamu yatırımlarının hayata geçmesini beklemekten yorulduklarını söyleyerek, "Mersin kamuoyu aynı yatırımların 'temeli atıldı, ihalesi verildi, inşaatı devam ediyor' gibi haber ve müjdelerini dinlemek istemiyor" dedi. 

Mersin Haberci Gazetesi'nde yer aln habere göre Kızıltan, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, hayata geçmesini bekledikleri yatırımların, Mersin’den daha çok Türkiye’nin ekonomik gelişmesini, ülkenin ihracatını, ülke ihracatının lojistiğini ve kalkınmasını ilerletecek yatırımlar olduğunu vurguladı. Yatırımların gecikmesinden dolayı zarar görenin sadece Mersin değil, Türkiye olduğunu savunan Kızıltan, "Ülkemizin ve kentimizin tüm realiteleri göz önünde tutulduğunda, bu yatırımların hayata geçmemesini gerektirecek hiç bir akılcı neden göremiyoruz. Bu da tüm Mersinlileri bir açıklama bekleme durumuna getiriyor" açıklamasında bulundu.

“Mersin kendi göbek...