25 / 04 / 2024

Ayküç İnşaat Kimin

Ayküç İnşaat Kimin

Ayküç İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Medikal Ticaret Limited Şirketi Ayşe Küçük tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ayk Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayk Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Ayık tarafından kuruldu.

Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Ümraniye’de yapıldı.

Ekur İnşaat'ın acı günü! Mustafa Aykın vefat etti!

Ekur İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Erhan Cansu'nun kayınpederi Mustafa Aykın vefat etti.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Ayk İnşaat Reklam Aracılık Turizm Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ayk İnşaat Reklam Aracılık Turizm Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nazım Barış Demir tarafından kuruldu. 

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Ayküç İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Medikal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayküç İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Medikal Ticaret Limited Şirketi Ayşe Küçük tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gökhan Çeliktürk: Kentsel dönüşüm amacına aykırı yapılıyor!

İnşaat sektörünün önündeki en büyük engelin yüksek arsa fiyatlarının olduğuna dikkat çeken İMO Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, kentsel dönüşümün ise asıl amacına aykırı yapıldığına işaret ederek, “Böyle devam edersek bir 20 sene sonra tekrar bir kentsel dönüşüme ihtiyacımız olacak.” dedi.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Müteahhit sözleşmeye aykırı inşaat yaparsa ne olur?

Müteahhitlerin bina inşaatını sözleşmede yer alan esaslara uygun bir şekilde yapması gerekiyor. Müteahhit sözleşmeye aykırı inşaat yaparsa ne olur? İnşaatın sözleşmeye aykırı yapılması nedeniyle sözleşme feshedilir mi?

Söğüt İnşaat’ın aldığı ihaleler 4.1 milyar lirayı buldu!

KİK’in mevzuata aykırı bularak iptal ettiği ihaleyi kazanan Söğüt İnşaat 2009’dan bu yana Ankara Belediyesi’nden 4.1 milyar liralık iş aldı.

Ayküç İnşaat Kimin Haberi

Ayküç İnşaat Kimin


Ayküç İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Medikal Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Ayşe Küçük tarafından kuruldu. 


Ayküç İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Medikal Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık...