25 / 04 / 2024

Aymet Pazarlama kimin 

Aymet Pazarlama kimin 

Aymet Pazarlama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mehmet Özkan tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Aymet Pazarlama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aymet Pazarlama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mehmet Özkan tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Nawar AL Azem, Ammar Almalki tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Ahmet Olmuştur THY Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türk Hava Yolları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ahmet Olmuştur Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Üstünel Turizm Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Turizm Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Uğurlu tarafından 27 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Nisan 2014 tarihinde kuruldu.

5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları gerçekleşti!

Emlakkulisi.com tarafından düzenlenen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları, Anthill B Kule Kat:54'te gerçekleşti.Toplantıda satış ofisi, satış ekibi moral ve motivasyonu nasıl sağlanır, neler yapılması gerekir konuşuldu...

Emek Elektrik Amerika'da pazarlama şirketi kuruyor!

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş., finansal kazanımları değerlendirerek Amerika'da bir pazarlama şirketi kurulmasına, 5 yılda 8,5 milyon dolar ciro hedefine ulaşılması durumunda üretim faaliyetine geçilmesine karar verdi...

Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın beşincisi gerçekleşti!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları toplantısında satış ofisi dizaynı, satış ekiplerinin moral ve motivasyonu konuşuldu. Yoğun katılım sağlanan toplantıda birçok firma temsilcileri fikirlerini paylaştı.

Konut sektörün satış ve pazarlama buluşmalarının beşincisi için geri sayım başladı!

Emlakkulisi.com tarafından gerçekleştirilen Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının beşincisi 24 Nisan'da yapılacak. Bu ay Satış Kadrolarının Seçimi, Eğitimi, Moral ve Motivasyonu hakkında sektör temsilcileri fikir alışverişinde bulunacak.

Aqar Gayrimenkul Yatırım ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aqar Gayrimenkul Yatırım ve Pazarlama Limited Şirketi, Faisal Ali H. Abualkhair tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Damist İnşaat Tekstil Turizm Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damist İnşaat Tekstil Turizm Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Mostafa Alshmer, M. Moustasem Alshmer, Halil Resuloğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Seydioğlu Yapı Pazarlama İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seydioğlu Yapı Pazarlama İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Sel tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Nisan'da Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Gülden tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu.

Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının beşincisi 24 Nisan'da!

Emlakkulisi.com tarafından gerçekleştirilen Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının beşincisi 24 Nisan'da yapılacak. Bu ay Satış Kadrolarının Seçimi, Eğitimi, Moral ve Motivasyonu hakkında sektör temsilcileri fikir alışverişinde bulunacak.

Aymet Pazarlama kimin  Haberi

Aymet Pazarlama kimin 

Aymet Pazarlama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi  250 bin TL sermaye ile bugün  Mehmet Özkan tarafından kuruldu.

Aymet Pazarlama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Bilumum inşaat malzemesi, hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır.


Aymet Pazarlama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres; AYDINTEPE MAHALLESİ BATU SK. EVORA SİT.T APT.NO:27/27...