16 / 04 / 2024

Aypark Evleri teslim tarihi

Aypark Evleri teslim tarihi

İzmir Aypark Evleri toplam 226 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler tek tip olarak 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İzmir Aypark Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Kartal Pega Evleri teslim tarihi!

Toplam 200 adet daireden meydana gelen projede dairelerin alanları 64 metrekareden başlıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Kartal Pega Evleri teslim tarihi 2016 Nisan ayında yapılması planlandı.

Marina Ankara Evleri teslim tarihi!

Marina Ankara Evleri teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Yüzde 7 lansman indirimi uygulanan projede 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Bahçekent Avrupark Evleri teslim tarihi!

Bahçekent Avrupark Evleri teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Sea Pearl Evleri teslim tarihi!

Sea Pearl Evleri teslim tarihi olarak Temmuz 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ataköy sahilde inşa edilen proje 127 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Ataköy Sea Pearl Evleri teslim tarihi!

Ataköy Sea Pearl Evleri teslim tarihi olarak 2017 yılı belirlendi. Toplam 1.381 adet daire meydana gelen projede dairelerin alanları 88 metrekare ile 398 metrekare arasında değişiyor.

Botanica İstanbul Evleri teslim tarihi!

Botanica İstanbul Evleri teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. Toplam 28 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi olarak Mart 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi olarak 30 ay sonra yapılması planlanıyor. Toplam 26 bin metrekarelik Bahçeşehir Göleti manzarası bulunan proje Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. etabı olarak yükseliyor.

Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi!

Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin sunulduğu projede Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. ve lüks etabı olarak inşa ediliyor.

Cantürk Güverte Evleri teslim tarihi!

Cantürk Güverte Evleri teslim tarihi 2016 yılının yazında yapılması planlandı. Marmara denizi sahilindeki 7 bin metrekarelik arazi üzerinde yer alan proje İstanbul Beylikdüzü Yakuplu’da yükseliyor.

Kartal DKY Evleri teslim tarihi!

Kartal DKY Evleri teslim tarihine göre dairelerde 2 yıl sonra yaşam başlayacak. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Senko Proje Beylikdüzü Siluet Evleri teslim tarihi!

Daire fiyatlarının 315 bin TL'den başladığı Senko Proje Beylikdüzü Siluet Evleri'nde daire seçenekleri 2+1'lerden başlangıç gösteriyor. İşte Senko Proje Beylikdüzü Siluet Evleri teslim tarihi!

Gedikkaya Evleri teslim tarihi!

Gedikkaya Evleri teslim tarihine göre daireler Nisan 2016'da yapımı bitecek. 7 blok şeklinde yükselen proje 9 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Projede toplam 132 adet daire bulunuyor.

Aypark Evleri teslim tarihi Haberi

Aypark Evleri teslim tarihi

İzmir Aypark Evleri projesi 3 etap şeklinde yükseliyor. Projedeki daireler 156 metrekare alandan oluşuyor. İzmir İl'i Torbalı İlçe' sinde bulunan projede toplam 226 adet daire bulunuyor.


İzmir Aypark Evleri projesi blokları 8 kattan oluşuyor. Projedeki daireler tek tip olarak 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje Yıldırım İnşaat imzasıyla yükseliyor.


İzmir Aypark Evleri projesinde peyzaj alanları, kamelya, fitness center, çocuk parkı, otopark gibi sosyal imkanlar yer alıyor. Proje İZBAN' a 300 metre kadar uzaklıkta yer alıyor.


İzmir Aypark Evleri fiyatları sabit fiyat olarak 220 bin TL' den satışa sunuluyor. Projedeki daireler 17 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


Torbalı Aypark Evleri iletişim

Adres: Ertuğrul Mah. Torbalı Cad. No: 58/A Torbalı/ İZMİR

Tel: 0232 855 68 68

Tülay...