29 / 03 / 2024

ayrancılar ege koop avm

ayrancılar ege koop avm

Torbalı Ayrancılar'da 5 Mart 2011'de 20 milyon liralık yatırımla hizmete giren ve Türkiye'de bir ilk olan Ege Koop AVM, ilgisizlik yüzünden kapılarını kapattı...

Ege Koop Genel Başkanı Aslan: Konut kredileri zirve yaptı, konut destek paketi verilmeli!

Konuta erişimde yaşanan sıkıntıları Ege Koop Genel Başkanı Aslan değerlendirdi. Aslan, kooperatiflerin desteklenerek, dar ve sabit gelirlilerin ev sahibi olmalarının sağlanabileceğini belirtti.

Ege-Koop'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Binlerce İzmirliyi ilgilendiren sağlıklı ve modern konutlar ile buluşturan Ege-Koop, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

İzmir'de kentsel dönüşüm bir an önce tamamlanmalı!

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir’in afetlere yönelik karakteristiği, kaçak ve denetimsiz yapılarının oranı, denetimli yapı stokunun fiziksel (yaş) ve yapısal (depreme dayanıklı) özelliklerine bakıldığında, nitelikli kentsel dönüşüm uygulamalarının kent için kaçınılmaz olduğunu kaydetti. 

Koronavirüs salgınıyla Ege ve Akdeniz’deki konutlara talep arttı!

Tüm dünyayı olumsuz etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşlar, Ege ve Akdeniz'e yerleşme kararı aldı. Özellikle İzmir'de deniz kıyısında bulunan konutların satışlarında artış yaşanıyor. 

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi yarın!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi 16 Temmuz'da!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 16 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ İzmir Ayrancılar Projesi'nde ruhsat sorunu çözüldü!

İzmir’in Torbalı ilçesindeki Ayrancılar İnönü Mahallesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan, 315 adet konutun kura sonucu hak sahiplerine verildiği projede çeşitli nedenlerle 123 daireye yapı kullanma izin belgeleri verilemedi...

Ege-Koop 400 işyeri inşa edecek!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 400 işyerinden oluşacak Ege Ticaret Merkezi’ni tanıttı. İşyerlerinin fiyatlarının konut fiyatlarına eş olacağı belirtildi.

Torbalı Ayrancılar TOKİ kura sonucu 2+1-3+1!

Torbalı Ayrancılar TOKİ kura sonucu 2+1-3+1 haberimizde yer alıyor. Projedeki  2 oda 1 salon daireler brüt 85 metrekare, 3 oda 1 salon daireler brüt 128 metrekare alana sahip.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar kura sonuçları 16 Temmuz!

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar kura sonuçları 16 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlğı'nın İzmir Torbalı Ayrancılar 2019 projesinin kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

İzmir Torbalı Ayrancılar kura sonuçları 23.07.2018!

İzmir Torbalı Ayrancılar Projesi 29 adet konut satışı, 5819 Sayılı Kanun ile Konut Alma hakkı bekleyenler için yapılacak. 23 Temmuz'da konut belirleme kurası çekilecek..

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

ayrancılar ege koop avm Haberi

ayrancılar ege koop avm


Ege KOOP AVM kapılarını kapattı. Ege Koop Başkanı Hüseyin Aslan önderliğinde 63 yerli girişimciyle kurulan atıl vaziyetteki AVM yeni bir yatırım için proje bekliyor. Aslan, "Çok doğru bir projeydi. Çok emek verdim ve başarılı olacağına inandım ama projeyi sahiplenen olmadı"...