26 / 04 / 2024

Ayşe Doğan

Ayşe Doğan

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan, “Gece kondu önleme planı kapsamında hazineye ait yerler belediyelere devredilerek Roman vatandaşlara TOKİ tarafından konut yapılacak” dedi.

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Malatya Doğanşehir'deki 350 deprem konutu teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Mart ayında temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin gelecek ay hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Doğan Holding'den dev satış! Akaryakıt firması elden çıkıyor

Doğan Holding, Aytemiz'deki yüzde 50 payını Tatneft'e satacak. Tatneft'in, ayrıca Aytemiz'in diğer yüzde 50 hissesini de satın alacağı açıklandı. Satışın toplam değeri 320 milyon dolar olacağı ifade edildi.

Vildan Yılmaz Doğan, Pera GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Pera GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Yöneticiliği'ne şirketin Bütçe ve Raporlama Müdürü Vildan Yılmaz Doğan'ın atanmasına, şirketin Kurumsal Yönetim Komitesi'nin toplamda 3 kişiden oluşmasına, üye Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Vildan Yılmaz Doğan'ın olarak komite üyeliklerine atanmasına karar verildi

Doğançay Ripajı 2020 sonunda açılacak!

Doğançay Ripajı, Ankara ile İstanbul arasındaki ulaşım süresini yaklaşık 30 dakika kısaltacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Doğançay Ripajı'nın 2020 yılı sonunda bitirilerek işletmeye alınmasının planlandığını müjdeledi...

Mimar Ayşe Ayberk Batman kabri başında anılacak!

Mimar Ayşe Ayberk Batman için anma töreni düzenlenecek. Batman'ın ailesi ve sevenleri anma töreni için ailesi bir mesaj yayınladı.

Hadise Ayşe Sultan Korusu’ndan ev alacak!

Geçtiğimiz yıllarda evine girmeye çalışan sapık yüzünden şok geçiren Hadise, korunaklı olan Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşındı. Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşınan Hadise, 10 milyon liralık daire için kesenin ağzını açtı.

Nevzat Doğan'dan İzmit'e gençlik merkezi müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya Fatih Mahallesi’ne gerçekleştirdiği inceleme gezisinde yeni bir gençlik merkezi müjdesi verdi.

Aydın Doğan Londra'dan 46 milyon sterline bina aldı!

Doğan Medya Grubu'nu, 916 milyon dolara Demirören Holding'e satan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan 46 milyon Sterlin'e Londra'da bina aldı.

Doğan, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi Orta Anadolu Otomotiv'e sattı!

Doğan Şirketler Grubu Holding, Trump Towers'ın ofis binası ve alışveriş merkezini dolaylı bağlı ortaklığı Orta Anadolu Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye sattı...

TOKİ'den Malatya Doğanşehir'e 89 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Doğanşehir'de 89 adet konut inşa edecek.

Malatya Doğanşehir'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir'e yeni bir kültür merkezi inşa edecek.

Ayşe Doğan Haberi

Ayşe Doğan

SİVİL Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan, Çerkezköy Romanlar Derneği’ni ziyaret etti. Doğan, “Gece kondu önleme planı kapsamında hazineye ait yerler belediyelere devredilerek Roman vatandaşlara TOKİ tarafından konut yapılacak” dedi.


AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ve teşkilat üyeleriyle birlikte Çerkezköy’de ikamet eden Roman vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Dt. Ayşe Doğan, “Sizlerin sorunlarını, isteklerini Roman Dernekleri Federasyonu ile yaptığımız toplantıda not ettik. Bizler de Meclis’te not ettiğimiz hususlar üzerinde çalışmalar yaptık. Özellikle eğitim, sağlık ve konut anlamında ciddi sıkıntılar yaşadığınızı tespit ettik. Biz sizlerin her zaman yanındayız, sizleri bu sıkıntılardan kurtaracak paketimiz önümüzdeki günlerde açıklanacak.” dedi. Dt.Ayşe Doğan,...