29 / 03 / 2024

Ayşe Orbay mimarlık

Ayşe Orbay mimarlık

Mimar Ayşe Orbay kimdir? Mimar Ayşe Orbay bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Ayşe Orbay, bugün hangi mimarlık şirketi ile çalışmalarına devam ediyor? İşte Ayşe Orbay'ın biyografisi...

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baş ve Erdem Zor ortaklığında kuruldu.

Zemberek Desıgn Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemberek Desıgn Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Başak Emrence ve Şafak Emrence ortaklığında kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

A101’de Yudum ayçiçek yağı 45,50 TL’ye, 9 parça tencere seti 1.990 TL’ye, Paşabahçe 6’lı kâse 64,90 TL’ye düştü!

A101, her hafta olduğu gibi yine gelecek haftanın indirimli ürünlerinin yer aldığı aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda, 27 Temmuz’da Yudum ayçiçek yağı 45,50 TL’ye, 9 parça tencere seti 1.990 TL’ye, Paşabahçe 6’lı kâse 64,90 TL’ye düşecek. İşte 27 Temmuz Perşembe A101 fiyat listesi...

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Kırkyıldız ve Demir Erdem tarafından kuruldu.

Panorama Eğitim Bilişim Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Eğitim Bilişim Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Didem Karaer tarafından kuruldu.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

Migros'ta yetişen alıyor! Peynir ve çay çeşitlerine yüzde 30'a varan indirim! 2 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros Market indirimli ürünlerin fiyatını açıkladı. Bu kapsamda peynir ve çay çeşitleri yüzde 30'a varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki Migros'ta hangi peynir ve çay ürünleri indirime girdi? İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Esmerer tarafından kuruldu.

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Güler tarafından kuruldu.

Yup Studio Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Yup Studio Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kubilay Ilgın ve Ayşe Aybüke Samast ortaklığında kuruldu.

Ayşe Orbay mimarlık Haberi

Ayşe Orbay mimarlık

Ayşe Orbay kimdir?

Ayşe Orbay, 1983 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi'nden mezun olan Ayşe Orbay, aynı yıl İTÜ Mimarlık Fakültesi Restorasyon Bölümü'nde yüksek lisans eğitimine başladı. 1986-1988 yılları arasında İtalya'da Pisa şehri belediyesinin proje bürosunda çalışan Orbay, 1986-1989 yılları arasında da Pisa'da Campo Santo'nun rölöve çalışmasında bulundu. 1990 yılında Mimar Turgut Cansever'in bürosunda çalışmaya başladı. 


1991-1997 yılları arasında Mimar Atilla Yücel'in bürosunda çalıştıktan sonra mimarlık mesleğini kurucusu olduğu Ayşe Orbay Mimarlık Ltd. Şirketi'nde sürdürmektedir.


Mimar Ayşe Orbay projeleri..

Argos in Cappadocia Butik Otel Kompleksi (2010)

Rabi Medresesi Rölöve ve Restorasyon Projesi (2003)

MAS Matbaası Ofis Katı İç Düzenlemesi (2003)

Topkapı Sarayı Has Odalılar ve Hazine-I Hümayun Koğuşları Restorasyonu ve Sergileme Elemanları Tasarımı (2000)

Feyhaman Duran Müzesi Ek Kanadı (1999)

Ferit Tek Evi Restorasyonu (1998)

İstanbul Ercümend Kalmık Müzesi (1996)

Darüşşafaka Yaşlılar...