26 / 04 / 2024

ayşenur islamoğlu erenler

ayşenur islamoğlu erenler

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sakarya Erenler Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Sakarya Erenler’de Kentsel Dönüşüm temel atma töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Erenler'de kentsel dönüşümün temeli atıldı!

Sakarya Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni gerçekleşti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Hükümetin TOKİ ve yerel yönetimlerin iş birliğiyle toplu konutta devrim gerçekleştirdiğini belirtti.

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Peker Vurdevir tarafından kuruldu.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği verilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği sağlanacağını duyurdu.

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

Çavuoğlu Yemenler'den büyük fırsat! Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde büyük fırsat kampanyası başladı. Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Berrak Sitesi daire fiyatları ne kadar?

Bakan Uraloğlu: ‘Kalkınma Yolu’nda imza ekim ayında atılabilir’

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’nin önderlik ettiği “Kalkınma Yolu” projesine yönelik son gelişmeleri paylaştı. Projenin genel anlamda hazır olduğunu ifade eden Bakan Uraloğlu, ilk imzaların ekim ayında atılabileceğini söyledi.

Levent Hacıislamoğlu kimdir? SPK’da hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Levent Hacıislamoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hazine Müsteşarlığı ve SPK’da hangi görevlerde yer aldı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Levent Hacıislamoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satış indirimleri başladı. Tahincioğlu Nidapark Çankaya yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı!

Sadıkoğlu Holding tarafından Çengelköy’ün merkezine yükselen Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Sadıkoğlu Konutları ne kadar? Sadıkoğlu Konutları'nda hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje

Sadıkoğlu imzalı Çekmeköy'de yükselen Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy Projesi satışa çıktı. Kolay ödeme koşulları sağlanan projede yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Ayal Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayal Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Cesur tarafından kuruldu.

A101'de çılgın indirim! 1 kg çaykur çay 64 TL, tüm piliç 29 TL, 30'lu yumurta 58 TL! 22 ekim 2022 fiyat listesi

A101 haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Paylaşılan katalogda 1 kg ÇAYKUR çay 64 TL, tüm piliç 29 TL, 30'lu yumurta 58 TL fiyatlarıyla dikkat çekti.

Doge İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doge İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ayşenur Karaca tarafından kuruldu.

PttAvm'den ayçiçek yağ indirimi! Torku, Yudum, Oruçoğlu, TMO 5 kiloluk yağ fiyatları dibi gördü! İşte fiyat listesi...

PttAvm Torku, Yudum ve Oruçoğlu firmalarının ayçiçek yağ fiyatlarında indirim yaptı. Bu markaların 5 kiloluk, 1 kiloluk ayçiçek yağ fiyatlarında büyük düşüş yaşandı. Peki PttAvm'de ayçiçek yağ fiyatları kaç TL? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

ayşenur islamoğlu erenler Haberi

ayşenur islamoğlu erenler

Etaplar halinde uygulanacak projede yer alan sosyal donatı ve kültür tesisleri, yeşil alanlar ve ticari üniteler ile Erenler,  Sakarya’nın cazibe merkezi olacak. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sakarya Erenler Belediyesi arasında gerçekleşen protokol ile başlatılan Kentsel Dönüşüm, Sakarya Erenler’deki Yenimahalle ve Küpçüler Mahallesi içinde yer alan 48,2 hektarlık alanı kapsıyor.  Yerinde dönüşüm ilkesine göre uygulama yapılacak bölgede 846 hak sahibi ve 1392 adet birim bulunuyor.  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan alınan bilgiye göre, bölgedeki dönüşüm, kendi içinde tamamlanacak. Proje, etap etap uygulanacak. Hak sahipleri evinden çıkmadan rezerv alanda konut üretimine başlanacak. Kentsel dönüşüm sayesinde kentle bütünleşen bölgenin sosyal ve kültürel yapısı ile uyum içerisinde yeşil alanlar, spor alanları, sosyal donatılar ve geniş  ticari yaya aksı ve az katlı konut bölgeleri olacak....