16 / 04 / 2024

Aytaç Yörükaslan özgeçmiş

Aytaç Yörükaslan özgeçmiş

Mimar Aytaç Yörükaslan kimdir? Mimar Aytaç Yörükaslan, yaşamı boyunca mimarlık sektörünün yanı sıra hangi sektörler ile ilgilendi? İşte Mimar Aytaç Yörükaslan 'ın biyografisi bu haberde...

Dolar 31,32 TL oldu! Yükseliş devam edecek mi? Dolar yatırımcıları dikkat!

Dolar/TL kuru yükseliş trendine devam ediyor. 27 Şubat 2024 Salı günü dolar kuru 31,32 lira ile rekor tazeledi. Peki dolar yükselmeye devam edecek mi? Seçimden sonra dolar ne olur?

Konutta rüzgar tersine mi döndü? İlan sayısı arttı, satışlar durgunlaştı! 

Konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ederken, ilan sayısında da yükseliş başladı. Konutta rüzgar tersine mi döndü? İşte sektörle ilgili son dakika gelişmeler...

Elinde Euro olanlar dikkat! 29 TL'ye merdiven dayayan Euro'da yükseliş devam edecek mi?

Elinde Euro olanlar Euro'daki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki 3 Eylül 2023 Euro kuru ne kadar? 29 TL'ye merdiven dayayan Euro'da yükseliş devam edecek mi?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

5 Ağustos Cumartesi euro ne kadar? Güncel euro/TL kuru kaç lira? Euro yükselmeye devam edecek mi?

5 Ağustos Cumartesi günü döviz kurları milyonlarca kişi tarafından araştırılmaya devam ediyor. Dün 29,60 TL'den kapanış yapan euro TL kuru 5 Ağustos Cumartesi euro ne kadar? Güncel euro/TL kuru kaç lira? Euro yükselmeye devam edecek mi?

Euro 29 TL sınırına dayandı! Elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Euro yükselmeye devam edecek mi?

Döviz kurlarındaki hareket devam ediyor. Euro 29 TL sınırına dayanırken, elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Euro yükselmeye devam edecek mi?

Emtiada son hafta hareketi yükselişin habercisi mi?

Geride bıraktığımız 2022 senesinin son haftasında emtia piyasasında yaşanan yükseliş hareketi, yatırımcıda, “Acaba bu 2023’te olası bir yükselişin habercisi mi?” sorusunun sorulmasına neden oldu.

Borsada 'muazzem volatilite!'! Yoksa rüzgar tersine mi dönüyor?

Uzunca süredir sürekli yukarı yönlü seyreden Borsa İstanbul'da bugün yaşanan sert dalgalanmalar ve BIST 100 endeksinin günü, yüzde 1,64 değer kaybederek kapaması, ‘borsada rüzgar tersine mi döndü?’ sorusunu akıllara getirdi.

Altın fiyatları 2023 yılında yükselmeye devam edecek mi? 1 gram bile altını olanlar bakmayan pişman olacak!

Altın fiyatları uzun süredir 1,000 liranın üzerinde işlem görüyor. Herkesin merak ettiği soru ise altın fiyatlarının 2023 yılında yükselmeye devam edip etmeyeceği. Peki altın fiyatları 2023 yılında yükselmeye devam edecek mi? 

Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Herkes bu sorunun yanıtını arıyor! Altın Kahini İslam Memiş hemen açıkladı!

Son günlerde rekor kıran altın fiyatları için yatırımcıların en çok merak ettiği ''altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?'' sorunun yanıtı şimdi Altın Kahini İslam Memiş'ten geldi. Yatırımcılar hemen bakın! 

Yürüyerek 1000 dolar kazanın! Sweatcoin nedir, nasıl kullanılır, ücretli mi?

Sweatcoin adlı uygulama ile yürüyerek 1000 dolar kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sadece yürümek! Sweatcoin Nedir, Nasıl Kullanılır, Ücretli mi? İşte bütün detaylar...

Ev sahibi kiracıyı zorla evden çıkarabilir mi?

Ev sahibi kiracıyı zorla evden çıkarabilir mi? Mal sahibi kiracıyı nasıl çıkarır? sorularının yanıtları aranıyor. İşte detaylar!

Altın fiyatları neden yükseliyor? Altın yükselmeye devam edecek mi?

Altın fiyatları dün yükselişe geçti. 1958 dolar seviyesinde işlem gören ons altın 1970 dolar seviyesine kadar yükseldi. Yatırımcılar ve altın almak isteyen vatandaşlar bu yükseliş karşısında şok oldu. Peki altın fiyatları neden yükseliyor? Altın yükselmeye devam edecek mi? İşte merak edilenler...

Aytaç Yörükaslan özgeçmiş Haberi

Aytaç Yörükaslan özgeçmiş

Aytaç Yörükaslan kimdir?

Aytaç Yörükaslan, 1937 yılında doğdu. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, mimar. Süper Baba’da Şevket Altuğ’un, Sıcak Saatler’de Mehmet Aslantuğ’un babasını oynamıştır. Ayrıca, Show TV’de yayınlanan Gizli Dünyalar programının sunuculuğunu yapmıştır.


2002 yılında Şehir Tiyatrosu’ndan emekli olan Aytaç Yörükaslan, sinema ve dizi filmlerde oynamış, tiyatro oyunlarında rol almıştır. 


Ayrıca mimarlık mesleği gereği, pek çok tiyatro binasının yapımına da imza atmıştır.


Filmografisi..

Bebeğim - 2006

Şubat Soğuğu - 2004

Yusuf Yüzlü - 2003

Kimsecikler - 1999

Sıcak Saatler - 1998

Mektup - 1997

80. Adım - 1996

Kurtuluş - 1996

Kız Kulesi Aşıkları / Hera ile Leandros - 1993

Süper Baba - 1993

Kuş Sayfaları - 1990

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni - 1990

Sis - 1988

Zalimler - 1966

Ay Yıldız Fedaileri -...