Aytaç Yörükaslan kimdir?

Aytaç Yörükaslan kimdir? Aytaç Yörükaslan kimdir?

Mimar Aytaç Yörükaslan kimdir? Mimar Aytaç Yörükaslan, yaşamı boyunca mimarlık sektörünün yanı sıra hangi sektörler ile ilgilendi? İşte Mimar Aytaç Yörükaslan 'ın biyografisi bu haberde...

Hafta sonu gezilecek 10 proje 3 site!

Aytaç Yörükaslan kimdir?

Aytaç Yörükaslan, 1937 yılında doğdu. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, mimar. Süper Baba’da Şevket Altuğ’un, Sıcak Saatler’de Mehmet Aslantuğ’un babasını oynamıştır. Ayrıca, Show TV’de yayınlanan Gizli Dünyalar programının sunuculuğunu yapmıştır.


2002 yılında Şehir Tiyatrosu’ndan emekli olan Aytaç Yörükaslan, sinema ve dizi filmlerde oynamış, tiyatro oyunlarında rol almıştır. 


Ayrıca mimarlık mesleği gereği, pek çok tiyatro binasının yapımına da imza atmıştır.


Filmografisi..

Bebeğim - 2006

Şubat Soğuğu - 2004

Yusuf Yüzlü - 2003

Kimsecikler - 1999

Sıcak Saatler - 1998

Mektup - 1997

80. Adım - 1996

Kurtuluş - 1996

Kız Kulesi Aşıkları / Hera ile Leandros - 1993

Süper Baba - 1993

Kuş Sayfaları - 1990

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni - 1990

Sis - 1988

Zalimler - 1966

Ay Yıldız Fedaileri - 1966