19 / 04 / 2024

Ayvacıkta gezilecek yerler

Ayvacıkta gezilecek yerler

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ayvacık’ta turizm amaçlı yapımı süren yol çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu... Bu güne kadar yapılan çalışmalar sonucunda çift şeritli olacak şekilde 6 kilometrelik uzunluğa ulaşıldı.

İstanbul hakkında bilmeniz gerekenler! İstanbul’un kaç ilçesi var? İstanbul’da gezilecek yerler nereler?

İstanbul, Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biridir. İstanbul, tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış büyüleyici şehir bir tarihi yapısı olan ve bugün Türkiye'nin ekonomik, kültürel ve sosyal hayatının merkezi durumundadır. 

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

2015'te gezilecek yerler listesinde İstanbul ilk sırada!

İsveç'in popüler seyahat dergisi "Travel News''un hazırladığı ''2015 yılında gezilecek 25 yer'' listesinde birinci sıraya İstanbul yerleşti.

Rüzgar enerjisi santralleri eve ne kadar uzaklıkta olmalı?

Rüzgar enerjisi santralleri hangi alanlar üzerinde kurulmalı? Rüzgar enerjisi santralleri eve ne kadar uzaklıkta olmalı? Rüzgar santrali olan bir arsada ev yapılabilir mi? İşte yanıtı..

Ortahisar Belediyesi köyden mahalleye dönen yerler için 25 yeni proje hazırladı!

Ortahisar Belediyesi köylerden mahallelere dönüşen yerler için 25 ayrı mimari proje hazırladı. Ortahisar Belediyesi köylerden mahalleye dönüşen yerleşim yerleri için, 25 ayrı mimaride hazırlanan projeleri ücretsiz olarak vatandaşa verecek.

Yavuz Işık: Türkiye depreme hazırlıkta ilerleme kaydetti!

THBB açıkladı: Türkiye depreme hazırlıkta ilerleme kaydetti ancak daha yapacak çok iş var Dile kolay; 20 bine yakın can kaybına, yol açan Marmara depreminin üzerinden tam 15 yıl geçti.

Samsun Ayvacık'a 2 yeni hastane projesi geliyor!

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur: İlçede belediyemizin 100 yatak kapasiteli bir yatırım projesi var. Özel sektörün ilçeyle ilgili planları var. 70 yatak kapasiteli özel sektör yatırımı olacak.

Ayvacık'a turizm yolu tamamlanıyor!

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Eynel Sahil Yolu yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Toplam 18 km'den oluşan yolun yaklaşık 3 km lik bölümünün tamamlandığını belirtildi.

1 Temmuz itibarıyla kiracılıkta yeni dönem başladı!

Borçlar Kanunu madde 347 'de yer alan 10 yıllık kiracıların tahliyeleri ile ilgili uygulama bugün yürürlüğe girdi. Böylece 1 Temmuz itibarıyla kiracılıkta yeni dönem başladı...

İSO 500'de satış karlılığı ve aktif karlılıkta ilk sıra madencilik sektörü var!

2013 İSO 500 'de satış karlılığı ve aktif kârlılıkta ilk sıra madencilik - taşocakçılığı sektörünün olurken en yüksek özkaynak kârlılığını ise tütün sektörü elde etti

Selçuk Öztürk: Fuarcılıkta 2023'ün merkezi Konya olacak!

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk yaptığı açıklamada "Fuarcılıkta 2023'ün merkezinin Konya olacağını söylemek bir hayal değil çok rahatlıkla gerçekleştirilebilecek bir hedeftir " dedi.

ÇATIDER: Yeterli sağlamlıkta inşa edilmemiş çatılar depremde risk unsuru!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği'nden (ÇATIDER), yeterli sağlamlıkta inşa edilmemiş binaların ve çatılarının da depremde risk unsuru olduğunu açıkladı, ÇATIDER depremde çok sayıda çatının ve bacanın zarar gördüğü belirtti...

Abdurrahman Arıcı:Ayvacık turizme kazandırılmalı!

Abdurrahman Arıcı, doğa ve baraj gölü ile adeta saklı cennet görüntüsü sağlayan Ayvacık ilçesinin turizme kazandırılması gerektiğini söyledi. Bakan Yardımcısı Arıcı, alternatif turizmin dünyada pastadan çok büyük pay aldığını vurguladı.

Ayvacıkta gezilecek yerler Haberi

Ayvacıkta gezilecek yerler

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinden çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Başkan Yılmaz, bu güne kadar yapılan çalışmalar sonucunda çift şeritli olacak şekilde 6 kilometrelik uzunluğa ulaştıklarını açıkladı.


Alt ve üst yapı yatırımlarının tamamlanmasıyla Samsun’un turizmde önemli markalarından biri haline gelecek Ayvacık ilçesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, belediye bünyesinde devam eden projeleri yerinde inceledi. Gezi öncesinde Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanlığı’nın yeni hizmet binasında parti teşkilatıyla bir araya geldi. İlçe Başkanı Kadir Kızılkan ile kısa bir görüşme yapan Başkan Yılmaz, yeni binanın hayırlı hizmetlere vesile olması dileğinde bulundu.


Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Grup Başkan...