18 / 04 / 2024

Azatay Uluslararası Dış Ticaret Sanayi Esenler

Azatay Uluslararası Dış Ticaret Sanayi Esenler

Azatay Uluslararası Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Javad Gholamalızadeh tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos 'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi 'nde kuruldu.

Dolar 48 TL olacak! İşte o tarih resmen açıklandı

Amerikalı yatırım bankası Goldman Sachs’ın uluslararası döviz kurlarıyla ilgili yaptığı açıklamada Türk Lirası için de öngörüde bulundu. Dev bankanın Dolar/TL tahmini şaşırttı. İşte doların 48 Türk Lirası’nı göreceği o tarih.

Ebb Consultant Services Lojistik Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebb Consultant Services Lojistik Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Büyükbayram tarafından kuruldu.

Ford Otosan açıkladı! Transit Custom, “2024 Uluslararası Yılın Ticari Aracı” oldu

Ford Otosan’ın Yeniköy Fabrikası’nda üretimi yapılan yeni nesil Ford Transit Custom, ilk uluslararası ödülünü Avrupa’nın en prestijli ticari araç fuarlarından Lyon’da gerçekleşen Solutrans fuarında aldığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Dolar ve Euro yükselişe geçti! Bugün 1 dolar ne kadar, euro ve sterlin ne kadar? 29 Ağustos 2023!

Dolar ve Euro yükselişe geçti... Uluslararası döviz piyasalarında hareketlilik devam ediyor... Bugün 1 dolar ne kadar, euro ve sterlin ne kadar? 29 Ağustos 2023 son dakika güncel döviz kurları...

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Ehsan Uluslararası Dış Ticaret Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehsan Uluslararası Dış Ticaret Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ehsan MEhralı tarafından kuruldu.

Özak GYO'ya özel sektörün en yüksek kredi notu!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın ulusal ve uluslararası düzeyde yatırım yapılabilir kategorisindeki notunu yükseltti.

Pandemide paylaşımlı ofisler nasıl olmalı?

Başarılı ofis projeleri ile ulusal ve uluslararası düzeyde başarıya imza atan XL Mimarlık+Mühendislik Kurucusu Mimar Arda Işık, pandemi döneminde paylaşımlı ofislerde alınması gereken yapısal ve mekansal önlemleri anlattı.

Tavuk Dünyası Antakya Palladium AVM’de yeni restoran açtı!

Tavuk Dünyası, uluslararası ödüllere de sahip akılalmaz lezzetlerini Hataylı misafirleriyle şimdi de Hatay’daki 3. yatırımı olarak Antakya Palladium AVM’de hizmete başlayan yeni restoranında buluşturuyor.

Gorbau Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gorbau Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi bugün  Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Goran Vasıljkovıc tarafından kuruldu.

Mesa Koza 66'a uluslararası ödül!

Mesa Koza 66 Projesi, World Architecture Community Ödülleri 34'üncü Dönem Projeleri'nin en iyi oldu ve ödüle layık görüldü.

Fransız bankası BNP Paribas da TL işlemlerini durdurdu!

KBDDK tarafından işlem yapması yasaklanıp daha sonra serbest bırakılan üç yabancı bankadan biri olan Fransız BNP Paribas, uluslararası döviz piyasasında TL işlemlerini askıya aldı.

Mimar Ahmet Vefik Alp’in Gebze ‘Bilimkent’ projesine uluslararası ödül!

Osmangazi Köprüsü Gebze ayağında inşaatı yarım bırakılan Mimar Ahmet Vefik Alp imzalı Bilimkent projesi uluslararası bir ödül daha aldı.

Azatay Uluslararası Dış Ticaret Sanayi Esenler Haberi

Azatay Uluslararası Dış Ticaret Sanayi Esenler

Azatay Uluslararası Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Javad Gholamalızadeh tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi'nde kuruldu.


Azatay Uluslararası Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; BİLGİSAYAR, BÜRO MAKİNELERİ VE KIRTASİYE:Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının  ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri ,endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek. internet  üzerinden her türlü bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek, web sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak.Her marka bilgisayar ve alt mikro işlemcileri ile bilgi kaydedici, saklayıcı, yazıcı, çizici, iletici, gösterici, tahvil edici, yorumlayıcı cihaz aksesuar donanım ünite parça ve yedek parçaları imali, montajı,...