23 / 04 / 2024

Aziz Karatay Turizm Otelcilik Nakliyat İnşaat

Aziz Karatay Turizm Otelcilik Nakliyat İnşaat

Aziz Karatay Turizm Otelcilik Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fesih Karatay ve Kazım Ekicioğlu ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Beyoğlu'nda kuruldu.

Jager İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jager İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Avcı tarafından kuruldu.

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

Ozan Can Hafriyat Temizlik Turizm İnşaat Nakliyat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Can Hafriyat Temizlik Turizm İnşaat Nakliyat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatihr'te 200 bin tL sermaye bedeli ile İhsan Can ve Ozan Aziz Can ortaklığında kuruldu.

Alfa Group Enerji Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Group Enerji Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Amr Abdel Aziz tarafından kuruldu.

Bek Otelcilik Turizm Nakliyat  Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Otelcilik Turizm Nakliyat  Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Bektaş, Aziz Can Polat Bektaş, Davut Bektaş, Hamdi Bektaş, Hami Bektaş, Kenan Bektaş ve Yakup Bektaş ortaklığında kuruldu.

Aziz Travel Services Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aziz Travel Services Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Radhia Belghith tarafından kuruldu.

Flytur Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flytur Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Demir tarafından kuruldu. 

Avrasya Port Hotel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Port Hotel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Birdal, Cuma İçten ve Hacı Mehmet Baykurt ortaklığında kuruldu. 

Azco İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Azco İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Nilüfer Kocaman, Duriye Kocaman ve Aziz Kocaman ortaklığında kuruldu.

Aziz Alioğlu Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aziz Alioğlu Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Alioğlu tarafından kuruldu. 

EGS Otel Turizm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EGS Otel Turizm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Temel ve Aziz Emre Turan ortaklığında 14 Aralık 2017'de  20 bin TL sermaye ile kuruldu. 

İstanbul Class İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Class İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Aziz Ay, A. Wael Hayel Barakat ve Mehmey Ay ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Aziz Torun: AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, yaptığı açıklamada AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü olduğunu söyledi.

Aziz Karatay Turizm Otelcilik Nakliyat İnşaat Haberi

Aziz Karatay Turizm Otelcilik Nakliyat İnşaat

Aziz Karatay Turizm Otelcilik Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fesih Karatay ve Kazım Ekicioğlu ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Beyoğlu'nda kuruldu.


Aziz Karatay Turizm Otelcilik Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. c. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. d. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu...