10 / 05 / 2024

b-fit istanbul

b-fit istanbul

Türkiye’de sadece kadınlara franchise veren ve bugüne kadar 250’den fazla kadına girişimci olma şansı tanıyan, spor ve yaşam merkezi b-fit, İstanbul Selimiye merkezini açıyor

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Yapı denetiminde yeni uygulama geliyor! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Pilot bölge İstanbul oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, binaların denetiminin çok daha etkin bir şekilde yapılması amacıyla pilot olarak İstanbul'dan başlayacaklarına dikkat çekti ve yapı denetiminde yeni uygulamanın detaylarını anlattı. 

Türk Hava Yolları  deprem bölgesinden İstanbul'a olan uçuşları 100 TL'ye sabitledi!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'yi salladı. Türk Hava Yolları Basın Danışmanı Yahya Üstün, 13 Şubat'a kadar Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ'dan İstanbul'a 100 TL olarak sabitleneceğini duyurdu.

Vatandaşın belini büktü! İstanbul'da enflasyon uçtu

İstanbul Ticaret Odası hesaplamalarına göre; İstanbul’da enflasyon haziranda aylık yüzde 4,03 artarken, İstanbul’un yıllık enflasyonu yüzde 94.2’ye yükseldi.

Cumhurbaşkanlığı bünyesinde İstanbul Finans Merkezi dairesi kuruldu!

Üçte birlik kısmı Türkiye Varlık Fonu’na devredilen İstanbul Finans Merkezi projesine Ankara el attı. Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi’nin altına İstanbul Finans Merkezi Daire Başkanlığı kuruldu...

Gelir dağılımında en adaletsiz bölge İstanbul!

2018 yılında Doğu Marmara, gelir dağılımında en adil bölge olurken, İstanbul ise gelir dağılımında en adaletsiz bölge olarak kayıtlara geçti.

Konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı!

Ocak - ekim döneminde yabancılara yapılan konut satışı bir önceki yıla göre yüzde 19,5 arttı. Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılar İngiliz ve Almanları solladı, konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı...

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışta!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Başakşehir'deki lüks projede 24 adet mağaza ve site sakinlerine hizmet verecek.

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Diğer projelerle birlikte yaklaşık 20 bin kişiye hizmet etmesi öngörülen Bulvar istanbul Cadde'de teslimler ise Haziran 2016'da yapılacak.

Basın İlan Kurumu irtibat bürosu İstanbul Adalet Sarayı'nda açıldı!

Resmi ilanları yerinde teslim alarak kamuyu iş yükü ve maliyetten, vatandaşı da büyük bir külfetten kurtaracak irtibat bürosunun açılış kurdelesini, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu ve BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay beraber kesti.

b-fit Ortadoğu'ya açılıyor!

Sosyal şirket kimliğiyle kadın girişimciliğinin başarılı örneği, spor ve yaşam merkezi b-fit’in kurucusu Bedriye Hülya, İzmir Genç İş Adamları Derneği (İGİD) üyesi iş kadınları ile buluştu...

B-Fit Maslak şubesi Tamer Karadağlı'nın katılımıyla açıldı!

Türkiye’de 49 ilde toplam 230 şubeye ulaşan B-Fit, Maslak’ta, Nazmi Akbacı Ticaret Merkezi‘nde hizmet veriyor. Shop” B-Fit Maslak, hayatınıza pratiklik ve keyif katabilecek tüm özelliklere sahip.

Gürler Ünlü: Kentsel Dönüşüm'ün en büyüğü İstanbul'da!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Başkanı Gürler Ünlü, Türkiye'deki gibi büyük bir kentsel dönüşüm çalışmasının hiç bir yerde gerçekleşmediğini belirtti...

b-fit istanbul Haberi

b-fit istanbul

Özel istasyon sistemiyle kadınların günde sadece 30 dakika spor yaparak sağlıklı yaşam sürmesine yardımcı olan b-fit’in, yeni merkezi 29 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 14:00’te İstanbul Selimiye’de hizmete açılıyor. Türkiye’nin kadınlara özel ilk ve en büyük spor ve yaşam merkezi b- fit’te, hidrolik aletler ve aerobik ile toplam 30 dakikada tamamlanan günlük egzersizle kadınlar kısa sürede hedefledikleri kilolara ulaşıp, daha sağlıklı yaşıyor.

Gülşah Yalçın’nın açacağı b-fit Selimiye, İstanbul’daki 62’inci merkez olacak. 29 Aralık Cumartesi günü hizmete girecek olan b-fit İstanbul Selimiye, tüm İstanbullu kadınları açılışına davet ediyor.


Kadın girişimciliğini destekleyen ve kadınların ekonomik hayattaki gücünü artırmayı hedefleyen b-fit, Türkiye genelinde 214 merkeze sahip. Franchise sistemi ile büyüyen b-fit, tüm Türkiye’de yeni girişimci kadınlara destek vererek yayılmaya devam ediyor.


Adres : Selimiye...