19 / 04 / 2024

babacan holding sefaköy fiyatları

babacan holding sefaköy fiyatları

Fiyatların minimum 263 bin TL'den başladığı Babacan Port Royal projesinde peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. Projede ayrıca vade farksız 50 ay ödeme imkanı sunuluyor...

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Babacan Holding Kanal İstanbul güzergahından 600 dönüm arazi toplamış!

Babacan Holding’in çılgın proje Kanal İstanbul güzergahı henüz açıklanmadan bölgeden arazi toplamaya başladığı, güzergah açıklandığında ise 600 dönüm büyüklüğünde araziyi bünyesinde toplamış olduğu belirtildi.

Babacan Holding'ten 0.79 faizli yeni kampanya!

Babacan Holding, Beylikdüzü Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinden konut almak isteyenlere yüzde 5 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0,79 faiz fırsatı sunuyor...

Babacan Holding Kurban Bayramı kampanyası 2019!

Babacan Holding, faizleri yüzde 1’in altına indirdiği Kurban Bayramı Kampanyası ile tamamlanan projelerinde son kalan daireler için benzersiz bir yatırım fırsatı sunuyor...

Babacan Holding'ten Kavaklı'ya sahil kasabası!

2019 yılı için hedeflerini büyüten, arazi değerleme ve satın alma, projelendirme, üretim, satış ve pazarlama, kentsel dönüşüm, kiralama yönetim alanları, turizm ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding gayrimenkul ve inşaat sektörüne 450 milyon TL'lik yatırım yapacak.

Babacan Holding 2 yılda 1,5 milyar TL'lik yatırım yapacak!

İnşaat, rezidans işletmeciliği (turizm) ve enerji sektörlerinde faaliyetleri bulunan Babacan Holding, faaliyette olduğu tüm sektörlerde önümüzdeki iki yılda 1,5 milyar TL'lik yatırım yapmayı planlıyor. 

Babacan Holding'ten 840 milyon TL'lik yatırım hedefi!

Gayrimenkul, inşaat, enerji, turizm ve lojistik alanlarında faaliyetlerini sürdüren Babacan Holding, 2019 yılı için 840 milyon TL’lik yatırım hedefi koydu.

Babacan Holding'ten 120 ay vade yüzde 0,98 faiz fırsatı!

Konut sektörünün öncü firmaları arasında gösterilen Babacan Holding, Babacan Premium projesinde 40 bin TL peşinat, 40 ay, yüzde 0 faizle, Babacan Port Royal'de ise 60 ay, yüzde 0 faizle ödeme fırsatı sunuyor.

Babacan Holding'ten 2019'un ilk büyük fırsatı!

Babacan Holding Babacan Premium ve Babacan Port Royal projelerinde 40 bin TL peşinat, 40 ay yüzde 0 faizle ödeme ve 120 ay vadeli yüzde 0.98 faizle ödeme kampanyası başlattı. 

Babacan Holding 2018'de yüzde 19 büyüdü!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, firma olarak inşaat, müteahhitlik ve gayrimenkul alanlarıyla enerji ve turizm sektörlerinde gerçekleştirdikleri yatırımlarla sektörde büyüme yönünde emin adımlarla devam ettiklerini söyledi.

Babacan Holding'in kurucusu Fehmi Babacan vefat etti!

Babacan Holding’in kurucusu Fehmi Babacan vefaat etti. Fehmi Babacan’ın cenazesi bugün, ikindi namazında Florya Basınköy Cami’sinden kaldırılacak.

Babacan Holding'ten yüzde 20 indirimli Kurban Bayramı kampanyası!

Babacan Holding Kurban Bayramına özel yüzde 20 indirim sunuyor. Babacan Holding döviz fiyatları ve kredi faiz oranlarındaki yükseliş eğilimine rağmen kampanyasını devam ettiriyor. 

Babacan Holding'den yeni projeler yolda!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ana faaliyet alanı inşaata turizm, lojistik ve enerji sektörlerini de ekleyerek büyümeye devam ettiklerini söyledi.

babacan holding sefaköy fiyatları Haberi

babacan holding sefaköy fiyatları

Toplam 802 konut ve 80 ticari birimden oluşan Babacan Port Royal Evleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri sunuyor. Projenin imkanları arasında yüzme havuzu, sauna, fitness, otopark, çocuk oyun alanı gibi sosyal olanaklara yer veriliyor. 


İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de yükselen Babacan Port Royal Konutları 16 bin 527 metrekare alan üzerine Babacan Holding tarafından inşa ediliyor. 


Babacan Port Royal kampanyalı şekline göre vade farkı olmadan 50 ay taksitli ödeme avantajı sunuluyor. Peşin ve banka kredili alımlarda ise yüzde 15 indirim uygulanıyor.


Babacan Port Royal Evleri projesinde daire büyüklükleri 37 metrekare ile 136 metrekare arasında değişiyor. 


Babacan Port Royal Evleri fiyat bilgisi!

37-38 metrekare 1+0’lar 263 bin 124 TL – 298 bin 61 TL

57-65 metrekare 1+1’ler 353 bin 743 TL – 481 bin 484 TL

84-124 metrekare...