20 / 04 / 2024

Babacan Premium evleri

Babacan Premium evleri

Babacan Holding tarafından Beylikdüzü E5 üzerinde hayata geçirilen Babacan Premium’da peşinat yüzde 5’e indi, 240 ay vade kampanyası devam ediyor.

Babacan Premium Evleri'nde 40 ay vade farksız ödemelerle!

Babacan Yapı tarafından hayata geçirilen projede toplamda 1.400 adet konut, AVM ve otel alanı yer alıyor. 28 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yayılan projede 1+0'lar henüz satışa sunulmadı.

Babacan Premium, CNR Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıktı!

Babacan Yapı, 4 – 8 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen 3.Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda, yatırımcıları kaliteli bir yaşama davet eden yeni projesi “Babacan Premium” ile büyük ilgi gördü.

Babacan Premium satış fiyatları!

Babacan Premium satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 1.400 daire, 115 ticari ünite, AVM ve otel yer alıyor.

Babacan Premium Esenyurt'ta 225 bin TL'ye! Yeni proje!

Babacan Yapı, yeni projesi “Babacan Premium” ile yatırımcılara kaliteli bir yaşamın anahtarını sunacak. İstanbul Esenyurt’ta, 28 bin 500 metrekarelik alan üzerinde 6 bloktan oluşacak Babacan Premium için ön talepler toplanmaya başlandı.

Babacan Premium ödeme seçenekleri!

İstanbul Esenyurt'ta yer alan Babacan Premium Evleri Babacan Holding imzasıyla 2 etap şeklinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 262 bin TL'den başlıyor. İşte Babacan Premium ödeme seçenekleri...

Babacan Premium Evleri'nde yüzde 5 peşinatla!

Babacan Holding tarafından Beylikdüzü E5 üzerinde hayata geçirilen Babacan Premium’da peşinat yüzde 5’e indi, 240 ay vade kampanyası devam ediyor.

Babacan Premium Evleri ödeme şekilleri!

Babacan Premium Evleri projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 TL'den başlıyor. Babacan Premium'da ilk etap Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Babacan Premium Evleri güncel fiyat listesi!

Babacan Yapı imzası taşıyan Babacan Premium projesinde ilk etap daire teslimleri Haziran 2018'de yapılıyor. Babacan Premium Evleri güncel fiyat listesi 286 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Babacan Premium Evleri'nde Ramazan kampanyası!

Babacan Yapı imzasıyla Babacan Premium projesi İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Babacan Premium Evleri'nde Ramazan'a özel 50 ay vade farksız ya da sıfır peşinatla 120 ay taksitli ödeme fırsatı sunuluyor.

Babacan Premium Esenyurt güncel fiyatlar!

Babacan Premium Esenyurt güncel fiyatları 286 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Babacan Premium Evleri'nde 50 ay vade farkı olmadan taksit fırsatı sunuluyor...

Babacan Premium Esenyurt'ta indirimli satışlar 30 Mart'ta son!

Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan, Babacan Premium Evleri'nden alacaklara 30 Mart'a kadar indirimli satış yapacaklarını söyledi. Projede en yüksek metrekare fiyatı ise 3 bin 600 lira.

Babacan Premium Evleri satış fiyat listesi!

Babacan Premium Evleri satış fiyat listesi yüzde 15 lansman indirimiyle 233 bin TL'den başlayarak değişiyor. Babacan Premium Evleri Esenyurt projesinde ilk etap Haziran 2018'de teslim edilecek...

Babacan Premium basın toplantısı 8 Mart'ta!

Türkiye’nin önde gelen markalarından Babacan Holding, İstanbul’un farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği yenilikçi projeleriyle pek çok iş ve yaşam alanına imza atıyor. Babacan Premium basın toplantısı 8 Mart 2016 Salı günü düzenlenecek.

Babacan Premium Esenyurt teslimleri!

Babacan Premium Esenyurt teslimleri 2018 yılı içerisinde gerçekleşecek. Metrobüse 500 metre yakınlıkta olan projede 1.216 adet konut ve 102 adet ticari birim bulunuyor.

Babacan Premium Rezidans Esenyurt daire fiyatları!

Babacan Premium Rezidans Esenyurt daire fiyatları 199 bin liradan başlıyor. Babacan Premium Rezidans projesinde 1.216 daire ve 102 mağaza yer alıyor...

Esenyurt Babacan Premium daire fiyatları!

Esenyurt Babacan Premium daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Babacan Yapı tarafından inşa edilen projede 40 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sunuluyor.

Babacan Premium satış ofisi telefonu!

Babacan Premium satış ofisi telefonu 0212 596 38 78 olarak belirtiliyor. Vade farksız 40 ay taksit imkanı sunan projede ilk etap teslimlerinin 2018 yılı Haziran ayında yapılması öngörülüyor.

Babacan Premium evleri Haberi

Babacan Premium evleri

Güvenli ve lüks konut projelerine imza atan Babacan Holding, sunmuş olduğu ödeme kolaylıkları ve fiyat avantajı ile büyük ilgi görüyor. Babacan Premium projesinde peşinat yüzde 5’e inerken konut alıcıları için ister 0,49’dan başlayan faiz oranları ister 240 ay vade ile konut sahibi olma fırsatı da sürüyor.


Beylikdüzü E5 üzerinde, çevresinin en iddialı, en prestijli ve en kaliteli projelerinden birine imza atan Babacan Holding, ev sahibi olmayı kolaylaştıran ödeme avantajlarıyla Babacan Premium’daki satışlarına hız kesmeden devam ediyor. 


Konut sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlamak için gayret gösterdiklerini anlatan Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, kişiye özel ödeme planı avantajı da sunduklarını vurguladı. Babacan, “Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olmaya devam ediyoruz. Bölgenin en prestijli ve en uygun konut projelerini hayata geçirerek birçok ödeme...