18 / 04 / 2024

Babacan Yapı kentsel dönüşüm projeleri

Babacan Yapı kentsel dönüşüm projeleri

Babacan Yapı, yeni sektörlere girme planı çerçevesinde geçen yıl holdingleşmişti. Ana faaliyet alanı olan inşaata, turizm, lojistik ve enerjiyi de ekleyerek Babacan Holding adını alan şirket büyümeyi sürdürüyor.

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Babacan Yapı'dan 20 milyar TL'lik 10 yeni proje geliyor!

Fnansal yeterliliği yüksek ve öz sermayesi güçlü şirketlerin öne çıkacağı bir dönemden geçildiğini dile getiren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2 sene içinde kendi arsalarımızda geliştireceğimiz 10 projeye 20 milyar TL’lik yatırım yapacağız” diye konuştu.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan’dan kentsel dönüşüm açıklaması: ‘Ranta izin vermeyeceğiz’

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kentsel Dönüşüm Kanunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan, kentsel dönüşümde ranta geçip vermeyeceklerini ifade etti.

Ali Babacan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Elazığ İl Başkanlığının 1. Olağan Kongresi’ne katılmak üzere Elazığ'a gitti. Babacan, kongrede deprem ve kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Rize’de riskli yapılarda kentsel dönüşüm başlıyor!

Rize şehir merkezinde bulunan riskli yapılarda kentsel dönüşüm başlıyor. Bölgedeki 4 bin 174 bağımsız yapı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılacak.

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Babacan Yapı basın toplantısı 7 Mayıs'ta!

Babacan Yapı, yeni yatırımlarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründeki yükselişini devam ettiriyor. Babacan Yapı yeni hedeflerini ve 2018 projeleri basın toplantısında anlatacak.

Babacan Yapı Gaziantep iletişim!

Babacan Yapı Gaziantep iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehitkamil'de Gaziantep Adliyesi'ne yakın konumda inşa edilecek projede 147 daire bulunuyor. 

Babacan Yapı Gaziantep projesi yolda! Yeni proje!

Babacan Yapı yeni projesini Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirecek. Arsa alımı yapılan projede 147 daire yer alacak. 

NB Yapı kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Türkiye’nin bir çok bölgesinde site tarzında lüks konut projeleri bayata geçiren Nb Yapı yüksek standartlarda kentsel dönüşüm projelerine hız verdi..

Babacan Yapı Yakuplu iletişim!

Babacan Yapı Yakuplu projesinin 192 milyon 375 bin TL yatırım bedeline sahip olması öngörülüyor. Babacan Yapı Yakuplu projesi dört blok olarak yükselecek...

Babacan Yapı Yakuplu projesi 36 ay sonra teslim edilecek!

4 blok şeklinde yükselen Babacan Yapı Yakuplu projesi 862 daire ve 23 ofisten meydana geliyor. Babacan Yapı Yakuplu projesi 36 ay sonra teslim edilecek.

Babacan Yapı Yakuplu'ya 862 konut yapacak! Yeni Proje!

Babacan Yapı, Beylikdüzü Yakuplu'ya yeni proje inşa etmeye hazırlanıyor. Proje, 862 daire ve 23 ofisten meydana geliyor..

Babacan Yapı kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Babacan Yapı kentsel dönüşüm projeleri

Afrika’da arazi alıp tarım işine de girmeyi planladıklarını belirten Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Kenya ve Nijerya’da araştırmalar yaptıklarını söylüyor.


İnşaat sektöründe 14 yıldan bu yana faaliyet gösteren Babacan Yapı, iş yaptığı sektörleri çeşitlendirme hedefi doğrultusunda turizm, enerji ve lojistik sektörlerinde de yatırımlar planlıyor.


2015 yılında Babacan Holding olarak yapılanmasını tamamlayan grup, dört farklı sektörde altı şirketle faaliyet gösteriyor. Holding, önümüzdeki iki yıl içinde inşaat, turizm, lojistik ve enerji alanlarındaki projelerine toplam 1 milyar 295 milyon TL’lik yatırım yapacak.


Holdingin faaliyet gösterdiği alanlar içinde inşaatın payı yüzde 75 iken, turizm, lojistik ve enerji sektörlerinin payı ise yüzde 25 seviyesinde. İnşaat sektöründe geliştirdiği üç yeni projesine toplam 995 milyon TL yatırım yapacak olan Babacan Holding, geliştirme aşamasındaki yeni projeleriyle de yatırımlarına...