28 / 03 / 2024

bafra pide franchise

bafra pide franchise

Toplam yatırım maliyeti 450 bin TL'den başlayan şubeler için aylık ciro hedefi 150-400 bin TL arasında değişiyor. Franchise giriş bedeli olarak 25 bin dolar alınıyor. Kâr marjı ise temel maliyet gideri kiraya göre yüzde 20-40 arasında değişiklik gösteriyor...

Bafra Pide'den franchise fırsatı!

Toplam yatırım maliyeti 450 bin TL'den başlayan şubeler için aylık ciro hedefi 150-400 bin TL arasında değişiyor. Franchise giriş bedeli olarak 25 bin dolar alınıyor. Kâr marjı ise temel maliyet gideri kiraya göre yüzde 20-40 arasında değişiklik gösteriyor...

11 marka yıl sonuna kadar 391 franchise şube açacak!

Çiğ köfte, lahmacun, pide, döner gibi Türkiye'ye özgü lezzetler girişim fırsatları sunuyor. Bu alanda faaliyet gösteren önemli markalar franchising yoluyla büyüyor. 11 marka, 2019 yılının sonuna kadar toplam 391 franchise şube açmayı planlıyor...

ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileri Bafra'da!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ODTÜ’lü şehir planlayıcı adaylarını konuk etti. ODTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerine Bafra Öğretmen Evi’nde Belediye İmar Müdürlüğü yetkilileri tarafından ilçe hakkında brifing verildi.

Bafra Medikal İhtisas OSB ile 4000’den fazla kişiye iş imkanı!

Bafra Belediye Başkanı ve Bafra Karma ve Medikal İhtisas OSB Başkanı Zihni Şahin “OSB Bafra’mızın geleceğidir, bunun için seferberlik halinde çalışıyoruz. 3-4 yıl içinde 4000’den fazla insanımız iş imkânına kavuşacaktır." dedi.

Tavuk Dünyası'nın hedefi 50 yeni franchise vermek!

yatırımlarla büyüyecek 2012 yılında ilk şubesini açan Tavuk Dünyası, bugün Türkiye'de 32 şehirde 103 noktada hizmet veriyor. Şirketin 2017 yılı hedefi ise 50 yeni franchise vermek.

Bafra Kapalı Pazar Yeri'ne çocuk parkı inşa edildi!

Bafra'nın en kapsamlı Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı projesinde çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çevre düzenlemeleri kapsamında Bafra Belediyesi tarafından Kapalı Pazar Yerinin yanında Çocuk Oyun Parkının yapımı tamamlandı.

İlhan Çöpoğlu: Gayrimenkul franchise sektörü değişmek zorunda!

Batı Yakası Danışmanlık kurucusu İlhan Çöpoğlu Türkiye’de gayrimenkul piyasası ve sektör içindeki franchise ağlarını bayiliklobisi.com ‘a değerlendirdi.

Emlak franchise diğer franchiselardan neden daha mantıklı?

Franchise sistemi iş kurma için ideal olmakla birlikte, sektör seçimi asıl önemli konudur. Doğru bir sektörde yer almak, iş başarısızlığı ihtimalini de en aza indirecektir. Peki Emlak franchise diğer franchiselardan neden daha mantıklı?

Bafra Sarpın'ın yol sorunu çözülüyor!

Bafra ilçesi Sarpın Mahallesinde yol çalışmalarının başlayacağını müjdeleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,” Sarpın’ın derdini yüreğimize koyduk, kasap çengeli gibi kafamıza taktık. Su ve alt yapı sorunu bitti. Yol derdini de bitiyoruz” dedi.

Bafra'ya ikinci köprü müjdesi!

Bafra 100 yıllık köprü sorununa neşter vuran Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçeye verdiği ikinci köprü müjdesi için uygun yer tespitine başladı. Başkan Yılmaz, hem Bafra hem de Çarşamba ovalarına kazandırılacak projelerin yerlerini havadan inceledi.

Bafra Kapalı Pazar Yeri'nde son dokunuşlar!

Bafra'nın en kapsamlı kapalı pazar yeri ve yaşam alanı projesinde son dokunuşlar gerçekleştiriliyor.

Samsun Bafra Karaburç Camii 16 Eylül'de açılacak!

ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H. Kaya Aşcı, Bafra Karaburç Mahallesi'ne yaptırdıkları caminin eşi benzeri olmayan bir mimariye sahip olduğunu söyledi.

Samsun Bafra'nın cadde ve sokakları yenileniyor!

Samsun Bafra Belediyesinin asfalt, kaldırım ve yama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmalar Gaziosmanpaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinin çok sayıda cadde ve sokağında hız kesmeden sürüyor.

bafra pide franchise Haberi

bafra pide franchise

Bafra Pide, 1949 yılında Bafra'da doğan Coşkun Kuru tarafından kuruldu. Coşkun Usta, 1960'lı yıllarda Bafra'daki tarihi Yetişal, Gündaylar, Beşyol ve Ekonomi fırınlarında ve ekmek fırınları haricinde ilk defa pide satışı yapılan Alaçamlı İbrahim'in dükkanında çalışmıştı. Kuru, 1981 yılında İstanbul'a gelerek, Kızıltoprak Kadıköy'de Bafra Pide'yi  kurdu. Kuru Ailesi tüm birikimlerini bir araya getirerek Bafra Pide'nin temellerini attıklarında ellerinde malzeme alacak dahi sermayeleri kalmamıştı.

Ancak yılmayan aile büyük bir azimle çalışmaya başladı. Sadece 30 metrekarelik küçük bir dükkan olan Bafra Pide kısa bir zamanda ilgiyi görmeye başladı. Şirket, talebi karşılayabilmek için Kızıltoprak'tan sonra Kozyatağı şubesini hizmete açtı.

Karadeniz Bölgesi'nden gelen yöresel malzemelerle pideler odun ateşinde ve taş fırında pişiriliyor.

Ekonomist’ten burcu Tuvay’ın haberine göre; Bafra Pide, günümüzde yönetimine ikinci kuşak Tolga ve Koray Kuru'nun...