29 / 03 / 2024

bağcılar batışehir yeni fiyatlar

bağcılar batışehir yeni fiyatlar

Batışehir kampanyalı ödeme modeli kapsamında peşinatsız ödeme imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 404 bin TL'den başlıyor...

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi geliyor! Yeni proje!

Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde 241 adet konut ve 57 adet iş yeri yer alacak. Proje 112 milyon 961 bin 495 TL'ye mal olacak.

Bağcılar Belediyesi'nin yeni binası açıldı! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından Selçuklu ve çağdaş mimari anlayışı ile inşa edilen yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Bağcılar'a 6 yeni sağlık merkezi inşa edilecek! 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bağcılar'da 822 yeni konut inşa edecek. 

Bağcılar Belediyesi'nin Yeni Hizmet Binası yıl sonunda açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapımı bir yıl önce başlatılan Bağcılar Belediye hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı..

Bağcılar Batışehir Evleri fiyat listesi!

Bağcılar Batışehir Evleri fiyat listesi 404 bin TL'den başlıyor. Projede 1+0'dan 4,5+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor...

Bağcılar Belediyesi yeni hizmet binası yükseliyor!

Bağcılar Belediye’sinin yeni hizmet binasının inşaatı son sürat devam ediyor. Yeni binanın 2018'de hizmete açılması planlanıyor.

Bağcılar Batışehir Evleri ödeme koşulları!

Bağcılar Batışehir Evleri ödeme koşulları kapsamında aylık 2 bin 440 TL sabit taksitle ödemeler yapılıyor...

Bağcılar Batışehir güncel fiyat!

Bağcılar Batışehir güncel fiyat listesi 418 bin TL'den başlayarak değişiyor. Batışehir Evleri'nde peşinat ödemesi iki yıl erteleniyor...

Bağcılar'a 26 yeni okul geliyor!

Bağcılar'a 26 okul daha kazandırılıyor. İlçede, 104'ü devlet, 83'ü özel okul olmak üzere 187 okul hizmet veriyor, 26 okulun inşaat çalışmaları sürüyor.

Bağcılar konut projeleriyle yatırıcının gözdesi halinde!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, düzenlen iftar yemeğinde röportaj verdi. Çağrıcı, ''Bağcılar artık yeni otel, prestijli konut ve ofis projeleri ile de yatırımcıların gözdesi haline geldi'' dedi.

Bağcılar'daki okullara yeni spor salonları inşa ediliyor!

200 bine yakın öğrencinin eğitim gördüğü Bağcılar’da okullar yeni spor salonlarına kavuşuyor. Dış cephe yalıtımı tamamlanan ve güvenlik kameralarıyla donatılan okulların bahçelerine kapalı spor salonları inşa ediliyor.

bağcılar batışehir yeni fiyatlar Haberi

bağcılar batışehir yeni fiyatlar

Batışehir Evleri projesi 818 bin metrekare arsa alanına sahip. İstanbul Bağcılar İstoç'ta yükselen Batışehir projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1, 5+1 dubleks konutlara yer veriliyor.
 

Batışehir projesi 3 bin 226 daire, otel, ofis ve mağazalardan oluşuyor. Emlak Konut GYO güvencesine sahip proje Ege Yapı imzası taşıyor.
 
108 bin metrekare peyzaj alanına sahip Bağcılar Batışehir Evleri'nde dairelerin genişlikleri 76 ile 359 metrekare arasında değişiyor. Proje konum olarak, Mecidiyeköy-Mahmutbey arasını 26 dakikaya indiren dev metro hattı üzerinde yer alıyor.
 
Batışehir’in ayrıca araç kullanıcıları için TEM otoyoluna açılan özel girişi ve kolay çıkışı sayesinde her yere ulaşım daha da kolaylaşıyor.
 
Ege Yapı Batışehir Evleri ortak alanlarında; fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark imkanları da mevcut.