16 / 04 / 2024

bağcılar çınar olimpiapark evleri 2

bağcılar çınar olimpiapark evleri 2

Metar Grup girişimi ile yükselen Çınar Olimpia projesinin 2. etabında daire fiyatları 375 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 120 aya varan vadelerle daire sahibi olunabiliyor...

Bağcılar Çınar Olimpiapark Evleri 2'de 3+1'ler 360 bin TL!

9 blok halinde yükselen Çınar Olimpia Park projesinde daireler 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Bağcılar Çınar 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Bağcılar ilçesi, Çınar Mahallesi, 320 ada, 11 parselin batısındaki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Bağcılar'da metrosuz mahalle kalmayacak!

Bağcılar Belediyesi Halk Meclisi toplantısı Çınar Mahallesi'nde Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın katılımı ile gerçekleştirildi.

Bağcılar'da 5 mahalle riskli alan ilan edildi!

İstanbul Bağcılar ilçesi, Merkez, Sancaktepe, İnönü, Çınar ve Yavuzselim Mahalleleri içerisinde bulunan alanın riskli alan ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Despark Kiralama Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Despark Kiralama Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi, Kahraman Destebaşı Şube Müdürlüğünde 3 milyon TL sermaye ile 21 Aralık'ta Bağcılar, Çınar Mahallesi'nde açıldı.

Bağcılar'daki havai hatlar yeraltına alınıyor!

BEDAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay, Bağcılar’da Yüzyıl, Çınar, Yenigün ve Yıldıztepe mahallelerinde havai hatların yeraltına alınması’nın tamamlanmak üzere olduğunu ve diğer mahallelerde ise 2017 yılı sonuna kadar bitireceklerini söyledi.

Bağcılar'da her mahalleye bilgi evi yapılacak!

Bağcılar'da 30 bine yakın öğrencinin boş vakitlerini değerlendirdiği ve çeşitli aktivitelerde bulunduğu Bilgi Evleri'ne yenileri ekleniyor. Yapımı tamamlanan Çınar Mahallesi Bilgi Evi de öğrencilerin faydalanması için hizmete sunulacak.

Bağcılar Çınar Mahallesi'ne bir bilgi evi daha açıldı!

Bağcılar’da 30 bine yakın öğrencinin boş vakitlerini değerlendirdiği ve çeşitli aktivitelerde bulunduğu Bilgi Evleri’ne yenileri ekleniyor. Yapımı tamamlanan Çınar Mahallesi Bilgi Evi de öğrencilerin faydalanması için hizmete sunulacak.

Bağcılar’a iki yeni sağlık merkezi yapılıyor!

Bağcılar Belediyesi, ilçe sakinlerinin sağlığını göz önüne alarak yeni hizmet binalarını inşa edip hizmete sunuyor. İnşası tamamlanan Sancaktepe Aile Sağlığı Merkezi ile Çınar Aile Sağlığı Merkezi de önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak.

Bağcılar'a nar bahçesi inşa edilecek!

Ağaçlarının altında piknik yapılan ve dalından meyve yenilen Bağcılar’daki Nostalji Bahçeleri ilçe sakinlerinin ikinci adresi oldu. Bağcılar Belediyesi yeni dönemde inşa edeceği Nar Bahçesi’ni de ilçe sakinlerinin hizmetine sunacak.

Bağcılar'da 192 riskli yapı yıkıldı!

Bağcılar'da ilçe sakinlerinin yüzde 85'i, güvenli adımlarla devam eden Kentsel Dönüşüm'e destek veriyor. Göztepe, Kemalpaşa, Demirkapı, Evren, İnönü, Merkez, Sancaktepe ve Çınar mahallelerinin bir kısmının Kentsel Dönüşüm Alanı olarak ilan edildi.

İstanbul Bağcılar'da 5 mahalle riskli ilan edildi!

31/08/2013 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun ile İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Çınar, İnönü, Sancaktepe, Yavuzselim ve Merkez mahallerinin yeniden dönüştürülmesine karar verildi...

Bağcılar Çınar Mahallesi yenileniyor!

Bağcılar' da bütün sokaklarda ve caddelerde hazırlanan projelerin hayata geçmesiyle mahallelerin yaşam standardı yükseliyor. Yenilenen binaları, yolları ve alt yapısıyla ilçe modem bir görünüme kavuşuyor...

Bağcılar'da elektrik telleri yer altına indi!

Bağcılar'da sokak ve caddeler için hazırlanan projeler kapsamda altyapı yatırımlarına hız verilen Çınar Mahallesi'nde elektrik telleri yer altına alındı ve yağmur sularının tahliyesinin yapıldığı kanallar yenilendi...

bağcılar çınar olimpiapark evleri 2 Haberi

bağcılar çınar olimpiapark evleri 2



Çınar Olimpiapark Evleri Bağcılar'da hayata geçirildi. Metar Grup imzası taşıyan Çınar Olimpia Park projesinin içerisindeki tüm daireler 3+1 tipinde tasarlandı. 9 bloktan meydana gelen projede 10-11 katlı olarak tasarlanan toplam 2 etap bulunuyor.  Çınar Olimpiapark projesinin 2. etasında daire satışları devam ediyor. 



 Toplamda 196 adet dairenin yer aldığı Bağcılar Çınar Olimpia Park 2'de 137 metrekare alana sahip olan 3+1'ler 360 bin TL ile 460 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu. Banka kredisinin kullanılabildiği Çınar Olimpia 2. etapta daire için minimum yüzde 25 oranında peşinat ödeniyor ve kalan tutar için 120 aya kadar uzayan vadelerle banka kredisi kullanılabiliyor. 



Teslimatların hemen yapıldığı Çınar Olimpia Park 2 Bağcılar projesinde tenis sahaları ve fitness center,  basketbol sahası, voleybol sahası ve otopark gibi olanaklar mevcut...