29 / 03 / 2024

Bağcılar'daki havai hatlar yeraltına alınıyor!

Bağcılar'daki havai hatlar yeraltına alınıyor!

BEDAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay, Bağcılar’da Yüzyıl, Çınar, Yenigün ve Yıldıztepe mahallelerinde havai hatların yeraltına alınması’nın tamamlanmak üzere olduğunu ve diğer mahallelerde ise 2017 yılı sonuna kadar bitireceklerini söyledi.




BEDAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay, Bağcılar’da Yüzyıl, Çınar, Yenigün ve Yıldıztepe mahallelerinde havai hatların yeraltına alınması’nın tamamlanmak üzere olduğunu ve diğer mahallelerde ise 2017 yılı sonuna kadar bitireceklerini söyledi.  Programda ayrıca cadde ve sokak aydınlatması ile ilgili şikayetlerin iletilmesi amacıyla muhtarlar için ayrı bir iletişim kanalı oluşturulması ve toplantıların 2 ayda bir yapılması kararlaştırıldı.



Bağcılar’da havai hatların yeraltına alınması, aydınlatma sorununa çözüm bulunması, elektrik kesintilerinin giderilmesi ve vatandaşın BEDAŞ’a kolayca ulaşabilmesi konuları masaya yatırıldı. Bağcılar Belediyesi ev sahipliğinde Öğretmen Evi’nde düzenlenen istişare toplantısına Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve BEDAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay da katıldı.

Programda bir konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yatırım programının 2017 yılına kadar tamamlanması gerektiğini belirtti. Cadde ve sokakların aydınlatılması sorununun süratle giderilmesi gerektiğinin üzerinde duran Başkan Çağırıcı, şöyle konuştu:

“Hoca Ahmet Yesevi, Fatih, Velioğlu, Osmangazi caddeleri ile Kazım Karabekir Mahallesi 2.Sokak’taki havai hatların yeraltına alınması ve aydınlatması çalışmalarının 2015 yılı içerisinde tamamlanmalı.” diye konuştu.  BEDAŞ Genel Müdürü Atalay ise Bağcılar’da çalışmayan bir tane aydınlatma direğinin kalmayacağını belirtti. Havai hatların yeraltına alınması ile ilgili olarak da bugüne kadar yapılan Yüzyıl, Çınar, Yenigün ve Yıldıztepe mahallelerinde eksik kalan çalışmaların 2015 yılı içerisinde tamamlanacağını kaydeden Atalay, “Diğer mahallelerdeki yatırımlar da devam edecek. Bağcılar’ın tüm mahallelerinde çalışmalarımızı 2017 yılı sonuna kadar tamamlayacağız.” dedi.


MUHTARLAR İÇİN İLEŞİTİM KANALI OLUŞTURULACAK

Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Şahin’in bir sunum yaptığı programda mahalle muhtarları da talep ve şikayetlerini dile getirdiler. Program sonunda cadde ve sokak aydınlatması ile ilgili şikayetlerin iletilmesi amacıyla muhtarlar için de ayrı bir iletişim kanalı oluşturulması ve toplantıların 2 ayda bir yapılması kararlaştırıldı. Toplantıya BEDAŞ yöneticileri ile Bağcılar Belediyesi Başkan Yardımcıları katıldı.  



Bağcılar Belediyesi


Geri Dön