29 / 03 / 2024

Bağcılar Nostalji Bahçeleri piknik

Bağcılar Nostalji Bahçeleri piknik

Yeşil çimenlerin üzerinde piknik yapan Bağcılarlılar dalından meyve yemenin ayrıcalığını yaşıyorlar. Dalları yeşillenen fındık ağaçlarının süslediği Karadeniz havasının estiği Fındık Bahçesi de ilçe sakinlerinin ikinci adresi haline geldi.

Bağcılar Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağcılar Mahallesi, 3446 ada 4 ve 5 parseller ile 3447 ada 3 parsele ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı (Millet Bahçesi) askıya çıkarıldı.

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Bağcılar'a millet bahçesi müjdesi!

İstanbul Havalimanı ve çevre bağlantı yollarının ortasında yer alan Bağcılar'da 150 bin metrekare alana Millet Bahçesi yapılıyor. İlçenin cazibesinin daha da artması planlanıyor.

Bağcılar'da yeni belediye binası heyecanı!

Bağcılar'da, Güneşli Mahallesi'nde inşa edilen yeni belediye hizmet binasının heyecanı yaşanıyor. Yeni bina , kapalı alanı ve toplam 419 araçlık otoparkının yanı sıra botanik bahçeye sahip olacak.

Bağcılar’ın çehresi kentsel dönüşüm ile değişiyor!

Bağcılar’da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında depreme dayanıklı ve otoparklı yeni konutlar inşa ediliyor. Proje kapsamında ilçe ayrıca yeni park ve bahçelere de kavuşuyor. Bu kapsamda inşa edilen Kazım Karabekir Parkı da yakında hizmete sunulacak.

Bağcılar Güneşli Semt Parkı açıldı!

Bağcılar’da inşaatı tamamlanan Güneşli Mahallesi Semt Parkı açıldı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, inşa ettikleri park ile hemşehrilerinin tarımla, bahçeyle ve bağlarla iç içe yaşamasını hedeflediklerinin altını çizdi.

Bağcılar'daki okullara yeni spor salonları inşa ediliyor!

200 bine yakın öğrencinin eğitim gördüğü Bağcılar’da okullar yeni spor salonlarına kavuşuyor. Dış cephe yalıtımı tamamlanan ve güvenlik kameralarıyla donatılan okulların bahçelerine kapalı spor salonları inşa ediliyor.

Bağcılar Güneşli'de Semt Parkı heyecanı!

Bağcılar’da Güneşli Mahallesi Semt Parkı heyecanı yaşanıyor. İçerisinde Elma Bahçesi, piknik alanı, kafe-restoran, çocuk oyun parkı ve spor alanının da yer alacağı Park, değişik türde ağaç ve bitki türlerine de ev sahipliği yapacak.

Bağcılar'da Kızılcık Bahçesi açıldı!

Adını bağ ve bahçelerden alan Bağcılar ilçesi yeni bir Nostalji Bahçesi’ne daha kavuştu. Merkez Mahallesi’nde inşaatı tamamlanarak hizmete sunulan Kızılcık Bahçesi, 20 adet Kızılcık ağacı, kafeterya, oyun grubu ve göze hoş gelen peyzajı ile dikkat çekiyor

Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Metro Hattı ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Raylı Sistem Projesi hizmet alımı işi bugün saat 10:30'da ihale ediliyor. Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Metro Hattı 11.5 kilometre uzunlukta olacak...

Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Metro Hattı ihalesi yarın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Raylı Sistem Projesi hizmet alımı işi yarın saat 10:30'da ihale ediliyor. Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Metro Hattı 11.5 kilometre uzunlukta olacak...

Bahçelievler-Bağcılar-Esenler metro hattı ihaleye çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Raylı Sistem Projesi hizmet alım işini ihaleye çıkardı. Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Raylı Sistem Projesi ihalesi 8 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek...

Bağcılar Nostalji Bahçeleri piknik Haberi

Bağcılar Nostalji Bahçeleri piknik


Bağcılarlı ilçe sakinleri hizmete sunulan Nostalji Bahçeleri’nde piknik yaparak komşuluk bağlarını geliştiriyor ve keyifli saatler yaşıyorlar. Yeşil çimenlerin üzerinde piknik yapan Bağcılarlılar dalından meyve yemenin ayrıcalığını yaşıyorlar. Dalları yeşillenen fındık ağaçlarının süslediği Karadeniz havasının estiği Fındık Bahçesi de ilçe sakinlerinin ikinci adresi haline geldi.


Nostaljiyi yaşatmak amacıyla Bağcılar Belediyesi tarafından inşa edilen Nostalji Bahçeleri ülkemizin değişik yörelerinden gelerek yerleşen ilçe sakinlerinin buluşma adresi oldu. 


Geçtiğimiz yıl Yeni Mahalle Mevlana Caddesi’nde hizmete sunulan Fındık Bahçesi’nde havaların ısınmasıyla birlikte piknik sezonu açıldı. Bahçede Karadeniz yöresine ait serender, kara fırın ve 73 adet fındık ocağı bulunuyor. Sosyal tesis olarak hizmet veren ve özel taş dolgularla inşa edilen ahşap dolma ev de, Karadeniz mimarisinin en güzel örneğini gözler önüne seriyor. 


DEĞİŞİK AĞAÇ TÜRLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR


73...