19 / 04 / 2024

bağcılar turizm otelcilik lisesi ne zaman açılacak

bağcılar turizm otelcilik lisesi ne zaman açılacak

Bağcılar'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı'nın desteğiyle düzenleniyor. Olimpik Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Muazzez Ersoy konseri Bağcılarlı kadınlara unutulmaz anlar yaşattı...

Bağcılar 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Set İşletme Turizm Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Set İşletme Turizm Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi  50 bin TL sermaye bedeli açıldı.

Adalet Turan Turizm İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Adalet Turan Turizm İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi 8 milyon TL sermaye ile 12 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Adalet Turan Turizm İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Adalet Turan Turizm İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi 8 milyon TL sermaye ile açıldı.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 4 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 4 Şubesi, Suat Türk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bağcılar'da açıldı.

Despark Kiralama Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Despark Kiralama Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi, Kahraman Destebaşı Şube Müdürlüğünde 3 milyon TL sermaye ile 21 Aralık'ta Bağcılar, Çınar Mahallesi'nde açıldı.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 3 Şubesi, 50 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Bağcılar, Sancaktepe Mahallesi, Birlik Caddesi'nde açıldı.

Cpk Sanayi Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Cpk Sanayi Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi 22 milyon 700 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Bağcılar'da açıldı.

Ebabil Turizm Hayvancılık Nakliyat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Ebabil Turizm Hayvancılık Nakliyat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi, Ünsal Bulutlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Gıda Otomotiv Tekstil Turizm Nakliyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi, Metin Aksoy tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

bağcılar turizm otelcilik lisesi ne zaman açılacak Haberi

bağcılar turizm otelcilik lisesi ne zaman açılacak


8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm yurtta olduğu gibi Bağcılar’da da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Program kapsamında Bağcılar ve Güneşli meydanları ile Eski Pazar Caddesi ‘nde Bağcılarlılara toplam 20 bin sümbül dağıtıldı. Olimpik Spor Salonu’ndaki programda sahne alan ünlü sanatçı Muazzez Ersoy en güzel şarkılarını Bağcılarlı kadınlar için söyledi. Ersoy, “Beraber Yürüdük Biz Bu yollarda” şarkısını davetlilerle birlikte okudu. 


8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Bağcılar ve Güneşli meydanları ile Eski Pazar Caddesi’nde İlçe Kaymakamı Erdal Çakır, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk Bağcılar ilçe sakinlerine sümbül dağıttı. Kutlama programı etkinliğinde Bağcılarlılara mor, sarı ve kırmızı renkte toplam 20 bin sümbül dağıtıldı. 


Kutlama programı Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda devam etti. Bilgi Evleri ve Motif Halk Dansları...