25 / 04 / 2024

bağcılar yangın

bağcılar yangın

Evren Mahallesi Bahar Caddesi'nde daha önce tekstil boyama atölyesi olarak kullanılan yaklaşık 3 bin metrekare kapalı alana kurulu boş binanın çatısında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Bağcılar'da boş bir binada yangın çıktı!

Evren Mahallesi Bahar Caddesi'nde daha önce tekstil boyama atölyesi olarak kullanılan yaklaşık 3 bin metrekare kapalı alana kurulu boş binanın çatısında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Bağcılar'da işyeri yangını!

Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde bulunan tekstil mağazasında yangın çıktı. Güneşli Mahallesi'nde bir işyerinde çıkan yangında dumandan etkilenen bazı vatandaşlar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipler yangının çıkış sebebini araştırıyor.

EgeYapı Group'tan Batışehir yangını ile ilgili açıklama!

EgeYapı Group tarafından İstanbul Avrupa yakası Bağcılar' da konumlandırılan Batışehir projesinde yangın çıktı. EgeYapı Group'tan Batışehir yangını ile ilgili açıklama geldi. Yangın 15 dakika içerisinde söndürüldü ve hasar meydana gelmedi...

Bağcılar'da sünger fabrikasında yangın çıktı!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde bulunan bir sünger fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yetkililer, fabrikada bazı işçilerin mahsur kaldığını belirtti. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın sürüyor...

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Bağcılar'da bir yılda 4 bin 500 konutun kentsel dönüşüm süreci başlatılacak!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bağcılar'da bir sene içinde tam 4 bin 500 konutun dönüşüm sürecinin başlatılması planlanıyor.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesine yoğun ilgi: Yarısı Bizden Kampanyası

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesi Yarısı Bizden kampanyasına 8 bin 400 bina için oldukça yüksek sayılabilecek bir başvuru yapıldı. İşte detaylar...

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Kira ve taşınma yardımları başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Bakan Kurum'un o açıklaması...

Bağcılar Ece Sitesi kentsel dönüşüme giriyor!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. İstanbul Bağcılar'da deprem riski oluşturan Ece Sitesi'ndeki 327 konut için kentsel dönüşüm kapsamına alındı. 

Bağcılar Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine ilişkin son durum hakkında bilgi paylaştı. 

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevine 2009 yılından beri devam eden Lokman Çağırıcı, Bağcılar'da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağırıcı, "Bağcılar’ın tamamında çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile olan projelerimiz var. Bu çalışmalar da devam ediyor" dedi.

Bağcılar Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi'ne onay verildi!

Bağcılar Belediyesi'nin kentsel dönüşüm uygulamalarındaki problemlerin çözülebilmesi, dönüşüm sürecinin iyileşmesi ve bütüncül şekilde yönetiminin yapılması amacıyla hazırladığı "Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi"ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi.

Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıktı. 

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

İlçede hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için toplantı gerçekleştiren Bağcılar Belediyesi, uzlaşma görüşmelerine başladı.

KİPTAŞ Bağcılar dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi'nde start verilen kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor.

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

Bağcılar Kirazlı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Bağcılar'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüme ilişkin son bilgileri paylaştı. Kurt, "Riskli yapı ilan edilen blokların yıkımı bitmek üzere" dedi.

bağcılar yangın Haberi

bağcılar yangın


Daha önce tekstil boyama atölyesi olarak kullanılan boş bir binanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı


Bağcılar'da boş binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.  


Evren Mahallesi Bahar Caddesi'nde daha önce tekstil boyama atölyesi olarak kullanılan yaklaşık 3 bin metrekare kapalı alana kurulu boş binanın çatısında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.  


Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine, olay yerine Başakşehir, Bahçelievler, Sultangazi, Bakırköy, Bağcılar ve Küçükçekmece'den itfaiye ekipleri sevk edildi.  


Polis ekipleri binanın bulunduğu yolu trafiğe kapatırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri de yangına merpenli araçlardan su ve köpük sıkarak müdahale etti. İtfaiyenin yaklaşık bir saatlik müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.  


Söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen bir itfaiye erine sağlık ekiplerince müdahale edildi.  


İtfaiyenin yangını soğutma çalışmaları sürüyor....