25 / 04 / 2024

Bağcılara yatırım

Bağcılara yatırım

Bağcılar'a, Avrupa Birliği (AB), İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) ve dış ülke temsilcilikleri gibi kurumlardan sağlanan 13 milyon 100 bin lira tutarındaki fonla, 6 yılda 20 proje hayata geçirildi.

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Borsada 6 temel yatırım kuralı!

Son dönemdeki düşüşlerle yatırımcılarını üzen Borsa İstanbul’da ‘yeni yıl rallisi’ denilebilecek bir yükseliş başlarken, borsa yatırımı yapmak isteyenler de konu ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki borsa yatırımında nelere dikkat etmek gerekiyor? İşte borsada 6 temel yatırım kuralı...

Arsa yatırımının en can alıcı noktasını Ekonomist Mert Başaran açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı. İşte o paylaşım...

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

İslam Memiş’ten altından çok kazandıracak yatırım tavsiyesi! “3 yıl önce 2,5 TL’ydi, şimdi 16 TL”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına ve altındaki rekora ilişkin birtakım açıklamalarda bulundu. Altına rakip olacak başka bir yatırım aracından bahseden Memiş, bu yatırım aracının rekor seviyeye yükseleceğini söyledi.

Altında treni kaçıranlar için bir fırsat daha! İslam Memiş'ten yeni yatırım tavsiyesi

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yükselen altın karşısında alım gücü olmayan yatırımcıya kazandıran başka bir yatırım aracı önerisinde bulundu. İşte "Getirisi çok" diyen Memiş'in tavsiyesi...

Euro kaç TL oldu? Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro kurunda son dakika 

Döviz kurları haftanın ikinci işlem gününe değer artışı ile başladı. Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro yükseliyor. Euro/TL bugün kaç TL oldu? İşte 9 Ağustos 2022 euro kuru...

Euro yükseliyor! Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro kurunda son dakika 

Döviz kurları haftanın ilk işlem gününe değer artışı ile başladı. Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro yükseliyor. Euro/TL bugün kaç TL oldu? İşte 8 Ağustos 2022 euro kuru...

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

O yatırım aracı dibe mi vuruyor? Düşüş hız kesmiyor...

Altın ve gümüş kadar yaygın olarak adı geçmese de platin de yatırım yapılabilen kıymetli metaller arasında yer alıyor. Altın ve gümüş dışında başka bir yatırım aracı arayanlar platini de araştırıyor. Altın ve gümüş güne yükselişle başlarken platin değer kaybetti. Platin bugün kaç para?

Platin yatırımı mantıklı mı? İşte 3 Mart 2022 platin fiyatı!

Altın ve gümüş kadar yaygın olarak adı geçmese de platin de yatırım yapılabilen kıymetli metaller arasında yer alıyor. Altın ve gümüş dışında başka bir yatırım aracı arayanlar platini de araştırıyor. Peki platin nedir ve platine yatırım yapılır mı?

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Bağcılara yatırım Haberi

Bağcılara yatırım

Bağcılar Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, engelliler, üstün yetenekliler, kadınlar, çocuklar ve işsiz gençler başta olmak üzere ilçe sakinlerine yönelik özgün projeler üretiliyor. İlçede, 2006'da başlanan fonlu projelerle ilgili çalışmalar aralıksız devam ediyor.

AB, İSTKA ve dış ülke temsilcilikleri gibi kurumlardan şu ana kadar 20 proje için 13 milyon 100 bin lira tutarında fon kazanıldı. Fon ile desteklenen bu projeler tamamlanarak, halkın hizmetine sunuldu. 



"Bağcılar'ın sorunları çözülüyor"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, hemşehrilerini hak ettikleri yaşam standardına kavuşturmayı amaçladıklarını aktardı.

Projelerde teknolojik imkanları kullandıklarını anlatan Çağırıcı, şu bilgileri verdi:



"Bir yandan hizmetlerimizi hayata geçirirken, diğer yandan yeni projeleri başlatıyoruz. Yani, hizmet kervanımız yoluna güvenli ve emin adımlarla devam ediyor. İnanması çok güç ama Cumhuriyet'in 100. yılını kutlayacağımız 2023'te, Bağcılar 1...