19 / 04 / 2024

bağdat caddesi ev fiyatlarıı

bağdat caddesi ev fiyatlarıı

İstanbul'un en gözde yerleşim yerlerinden olan Bağdat Caddesi'ne artan ilgi sonrası halihazırda satışta olan konut stokları azaldı.

Gökhan Alkan Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL'ye ev aldı!

Koronavirüs nedeniyle ailesinden uzak Gökhan Alkan, babaannesi ve dedesine Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL değerinde ev aldı.

Taner Ölmez Bağdat Caddesi’nden 3 milyon TL'ye ev aldı!

Evlilik hazırlıkları yapan ‘Mucize Doktor’ dizisinin yıldız oyuncusu Taner Ölmez, düğün öncesi İstanbul Bağdat Caddesi’nden lüks bir daire satın aldı. 

Pana Yapı, Bağdat Caddesi’nde butik projeler ile ev sahibi yapıyor!

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, kentsel dönüşüm alanındaki uzmanlığını Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirdiği butik projeleri ile pekiştiriyor.

FETÖ'nün Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu!

FETÖ’nün iş dünyasındaki uzantıları, teker teker ortaya çıkıyor. Bu kapsamda kayyum atanan Naksan Holding’e bağlı Paralel Yapı'nın Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu; kirli bağlantıdan habersiz ev sahipleri mağdur oldu.

Bağdat Caddesi'ndeki dükkanlar boşalıyor!

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, İstanbul’un en gözde caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi’ndeki taşınma trendini mercek altına aldı.

Bağdat Caddesi’nde dönüşüm tıkandı!

Bağdat Caddesi’nde evleri kentsel dönüşüme girecek ev sahiplerinin talepleri artık neredeyse müteahhitleri kaçıracak boyutlara ulaştı. Aylık kira talepleri 8-10 bin TL’lere dayanınca bölgedeki dönüşüm de tıkandı

Four Winds Residence Bağdat Caddesi!

Four Winds Residence Bağdat Caddesi'nde teslimler hemen gerçekleşiyor. Arsa alanı 44 bin metrekare olarak belirlenen projede fiyatlar 498 bin dolardan başlıyor.

İşte Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in Bağdat Caddesi'ndeki evi!

Manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile, Bağdat Caddesi'nde yaşadıkları evin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Tülin Şahin "Evimi çok seviyorum. Belki inanmayacaksınız, ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor. " dedi.

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde dönüşüm kiraları artırdı!

Kentsel dönüşüm, Türkiye'nin en lüks semtini dev bir şantiyeye çevirdi. Kadıköy Bağdat Caddesi'nin son halini görenler gözlerine inanamıyor. Bağdat Caddesi’nde kiralar dönüşümden sonra el yakıyor.

Bağdat Caddesi'nde kiralar 3 katına çıktı!

Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında çalışmaların sürdüğü Bağdat Caddesi adeta şantiye alanına dönüştü. Deprem riski taşıdığı belirlenen binaların yıkım işlemleri sürerken, bir yandan da peşi sıra yeni binalar yükseliyor.

Ihlamur Terrace Bağdat Caddesi'nde 850 bin dolara 3+1!

Ihlamur Terrace Bağdat Caddesi'nde 3+1'lerin fiyatları 850 bin dolardan başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Ihlamur Terrace projesi yıl sonu teslim edilecek...

Bağdat Caddesi’nde mağazalar kapanıyor!

Kentsel dönüşümün yoğun yaşandığı Bağdat Caddesi’nde yüksek kiralar dev markalara mağaza kapattırıyor. Caddede yer bulmak zorlaşırken 100 metrekarelik bir dükkanın aylık kirası 50 bin doları buluyor

Cihan İnşaat Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme giriyor!

Cihan İnşaat, kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nde başladı. İlk proje için çalışmalar tamamlandı. Cihan İnşaat bundan sonrasında da Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme devam edecek.

bağdat caddesi ev fiyatlarıı Haberi

bağdat caddesi ev fiyatlarıı

Kadıköy'ün ve Anadolu Yakası'nın en gözde yerleşim yerlerinden olan Bağdat Caddesi'nde 6306 sayılı kanunun yürürlüğe alınmasıyla birlikte yaşanan hızlı dönüşüm süreci, 2013'ten itibaren bölgede yaklaşık 8 bin konut stoğunun birikmesine neden oldu diyen Özdamar, "2019'un 3. çeyreğinden itibaren oluşan konut stoğu çok hızlı bir şekilde eridi" dedi. Kovid-19 salgını başlarında yaşanan durgunluk çok kısa sürede yerini tekrar hızlı satın alma sürecine bıraktığını dile getirdi. 

“KONUT ALMANIN TAM ZAMANI”

Konut yatırımının kazançlı hale gelmesi için gayrimenkulü satın alırken uygun fiyatı yakalamak gerektiğini vurgulayan Remax Sonuç Kurucu Ortağı Ufuk Özdamar, "Zaten stoklar azaldı. Yeni daire üretimi yok denecek kadar az, yükselen döviz kuru ve üretim maliyetlerinin artması nedeniyle yeni üretilecek olan dairelerin fiyatları daha da yükselecek" dedi ve bir daha fiyat düşüşünün yaşanmasının...