19 / 04 / 2024

bağdat caddesi satılık ev

bağdat caddesi satılık ev

İstanbul'un en gözde yerleşim yerlerinden olan Bağdat Caddesi'ne artan ilgi sonrası halihazırda satışta olan konut stokları azaldı.

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

O ilde 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Karaman Ermenek Belediyesi tarafından, Karaman ili, Ermenek ilçesi, Seyran Mahallesi'nde yer alan 35 arsa 99 bin 606 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Zonguldak'ta 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi fırsatı!

Zonguldak ili, Çarcuma ilçesinde yer alan 10 adet tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Balıkesir'de 236 bin 985 TL'den başlayan fiyatlarla satılık 20 arsa! 

Balıkesir ili, Susurluk ilçesi, Balıklıdere Mahallesi'nde yer alan 20 arsa 236 bin 985 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte arsaların fiyatları...

Bağdat Caddesi'ndeki kiralık dükkanlar kapışılıyor!

Onlarca sektörden 750'si ana mağaza olmak üzere 3 bin iş yerinin bulunduğu Bağdat Caddesi'nde, doluluk oranı Apple mağazasının açılmasıyla yüzde 98'e ulaştı. Kalan mağazaların kısa sürede dolması ve cadde için yeni projelerin hayata geçmesi bekleniyor.

Seyirtepe Başpınar satılık!

Başpınar İnşaat'ın imzasıyla yükselen Seyirtepe Başpınar projesinde lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar satılık daire fiyatları...

Bağdat Caddesi'nde konut fiyatları yükseldi!

İstanbul'un gözde yaşam merkezlerinden Bağdat Caddesi'nde son bir yıl içerisinde satılık ve kiralık gayrimenkul fiyatları arttı. Suadiye'de ise son bir yıl içindeki fiyat artışı yüzde 54 oldu.

Bağdat Caddesi yok satıyor!

Dünyanın sayılı alışveriş caddelerinden Bağdat Caddesi, geçtiğimiz 2 yılda plansız kentsel dönüşüm sebebiyle değer kaybetmişti. Talebin ve fiyatların yeniden yükselişe geçtiği caddede, bu günlerde satılık ve kiralık kıtlığı yaşanıyor. Ne daire bulmak mümkün ne dükkan. 

Bağdat Caddesi açık alan mağazacılığıyla değerlenecek!

Bağdat Caddesi belki de en fazla açık alana sahip caddelerden biri. 6 kilometre uzunluğunda olan caddede salgın sonrası ciddi bir kalabalıklaşma oldu. Bağdat Caddesi Derneği, caddede açık mağazacılığın önem kazanacağını ve caddenin bu şekilde daha da değerleneceğini belirtiyor. 

Taner Ölmez Bağdat Caddesi’nden 3 milyon TL'ye ev aldı!

Evlilik hazırlıkları yapan ‘Mucize Doktor’ dizisinin yıldız oyuncusu Taner Ölmez, düğün öncesi İstanbul Bağdat Caddesi’nden lüks bir daire satın aldı. 

Pelin Akil ve Anıl Altan Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı!

4 aylık hamile olan oyuncu Pelin Akil, doğum hazırlıklarına başladı. Genç oyuncu, yine oyuncu eşi Anıl Altan’la Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı.

bağdat caddesi satılık ev Haberi

bağdat caddesi satılık ev

Kadıköy'ün ve Anadolu Yakası'nın en gözde yerleşim yerlerinden olan Bağdat Caddesi'nde 6306 sayılı kanunun yürürlüğe alınmasıyla birlikte yaşanan hızlı dönüşüm süreci, 2013'ten itibaren bölgede yaklaşık 8 bin konut stoğunun birikmesine neden oldu diyen Özdamar, "2019'un 3. çeyreğinden itibaren oluşan konut stoğu çok hızlı bir şekilde eridi" dedi. Kovid-19 salgını başlarında yaşanan durgunluk çok kısa sürede yerini tekrar hızlı satın alma sürecine bıraktığını dile getirdi. 

“KONUT ALMANIN TAM ZAMANI”

Konut yatırımının kazançlı hale gelmesi için gayrimenkulü satın alırken uygun fiyatı yakalamak gerektiğini vurgulayan Remax Sonuç Kurucu Ortağı Ufuk Özdamar, "Zaten stoklar azaldı. Yeni daire üretimi yok denecek kadar az, yükselen döviz kuru ve üretim maliyetlerinin artması nedeniyle yeni üretilecek olan dairelerin fiyatları daha da yükselecek" dedi ve bir daha fiyat düşüşünün yaşanmasının...