28 / 03 / 2024

Bağdat Caddesi satışları

Bağdat Caddesi satışları

AYİD, Bağdat Caddesi'nde satışı fuarla hızlanacak. İnşaat sektörünün nabzını tutan Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği, yurt dışındaki gayrimenkul fuarlarına katılma kararı aldı.

Tchibo, Bağdat Caddesi’ndeki 3. mağazasını açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tchibo, Bağdat Caddesi’ndeki 3. mağazasını açtı...

Bağdat Caddesi’nde konut yatırımı için en uygun dönem!

İstanbul'un en gözde yerleşim yerlerinden olan Bağdat Caddesi'ne artan ilgi sonrası halihazırda satışta olan konut stokları azaldı.

Bağdat Caddesi'nde konut fiyatları yükseldi!

İstanbul'un gözde yaşam merkezlerinden Bağdat Caddesi'nde son bir yıl içerisinde satılık ve kiralık gayrimenkul fiyatları arttı. Suadiye'de ise son bir yıl içindeki fiyat artışı yüzde 54 oldu.

Bağdat Caddesi yok satıyor!

Dünyanın sayılı alışveriş caddelerinden Bağdat Caddesi, geçtiğimiz 2 yılda plansız kentsel dönüşüm sebebiyle değer kaybetmişti. Talebin ve fiyatların yeniden yükselişe geçtiği caddede, bu günlerde satılık ve kiralık kıtlığı yaşanıyor. Ne daire bulmak mümkün ne dükkan. 

Taner Ölmez Bağdat Caddesi’nden 3 milyon TL'ye ev aldı!

Evlilik hazırlıkları yapan ‘Mucize Doktor’ dizisinin yıldız oyuncusu Taner Ölmez, düğün öncesi İstanbul Bağdat Caddesi’nden lüks bir daire satın aldı. 

Bağdat Caddesi'nde kentsel yenileme projeleri arttı!

Kentsel yenileme projeleri, yarım kalmış binalar ve boş mağaza sayılarındaki artış, geçen yıl Bağdat Caddesi'nde ziyaretçi sayısının yüzde 27 azalmasına sebep oldu.

Bağdat Caddesi'nde dönüşüm sorunu yaşanıyor!

İki bin konutun yarım kaldığı Bağdat Caddesi'nde 100'ü aşkın  müteahhit sıkıntı yaşıyor.  Şantiyeye dönüşmüş olan bölgede, tamamlanmış konutların satışı konusunda da sorunlar yaşanıyor.

Bağdat Caddesi ve Kadıköy’de 'cadde fırsatçılarına' dikkat!

İstanbul’da kentsel dönüşümün hızla sürdüğü Bağdat Caddesi’nde bugünlerde ‘çantacı’ diye tabir edilen fırsatçılar geziniyorlar. 

Bağdat Caddesi’nde kiralar 3 bin 500 liraya geriledi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüm sebebiyle konut artışı yaşandı. Aşırı fiyat artışlarının da eklenmesiyle bölgedeki daireler boş kaldı.

Nef, Bağdat Caddesi'nde satış ofisi açtı!

Nef, Bağdat Caddesi’nde ofis açtı. Satış ofisinde, ödüllü projelerini ocak ayı boyunca ek avantajlarla satışa sundu.

Gebze Yeni Bağdat Caddesi duble yol oldu!

Kent genelinde yol yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdüren Ulaşım Dairesi Başkanlığı, hem konut bölgesi olan hem de ağır araçlarının sık kullandığı Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi’ni duble yol haline getirdi.

Zülfikarlar Holding'ten Bağdat Caddesi'ne yeni proje: Atalay Residence!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Bağdat Caddesi'nde inşa edilen 80 dairelik Atalay Residence projesinde daire satışları başladı.

Kıvanç Tatlıtuğ Bağdat Caddesi'nden 2 dükkan aldı!

Yatırımlarını gayrimenkule yapan Kıvanç Tatlıtuğ bugüne kadar İstanbul'un Avrupa yakasından evler satın almıştı. Oyuncu bu kez farklı bir semte yöneldi. 9 ay önce Bağdat Caddesi'nden 2 büyük dükkan aldı.

Bağdat Caddesi satışları Haberi

Bağdat Caddesi satışları

7 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilen genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Sadıkoğlu, Bağdat Caddesi ve çevresinin reklam ve pazarlamasının yeterince yapılmaması nedeniyle yabancıların ilgisinin az olduğunu bunu fuarlara katılımla değiştireceklerini...