28 / 03 / 2024

bağlarbaşı ahes misal istanbul fiyatları

bağlarbaşı ahes misal istanbul fiyatları

Bağlarbaşı Ahes Misal İstanbul fiyatları metrekare birimde minimum 5 bin 230 TL'den başlıyor. Proje Süleyman Ekşi İnşaat imzası taşıyor...

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Maltepe Bağlarbaşı'ndaki riskli yapının imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi Riskli Yapının Bulunduğu 16435 Ada 17 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Yalova Roman Mahallesi'nde yıkım başlıyor!

Yalova'da Roman Mahallesi olarak bilinen Bağlarbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 1739 Konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Dönüşüm Projesi için start verildi!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7B Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.  813 konut, 31 dükkân, 813 araçlık kapalı otoparka yer verilen projede hak sahipleri 550 gün sonra evlerine kavuşacak.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Maltepe Bağlarbaşı'nda 14.4 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Maltepe Bağlarbaşı'daki arsayı ihale ile satıyor. İhale 10 Temmuz'da yapılacak...

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda 90 daireli 23 yapı yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Bağlarbaşı Mahallesi'nde 90 daireli 23 farklı yapının yıkımını gerçekleştirdi...

Ahes Misal İstanbul’da Anneler Günü’ne özel yüzde 5 indirim fırsatı!

2 milyar TL yatırım değeriyle inşa edilen Ahes Misal İstanbul projesinde 13 Mayıs Anneler Günü’ne özel 100 daire için yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. 

Ahes Misal İstanbul'da aidatlar 2 lira oldu!

5 milyarlık yatırım yapan Süleyman Ekşi İnşaat, kentsel dönüşüme projelerine soyundu. Gaziosmanpaşa’da 2 milyarlık Ahes Misal İstanbul’u dönüşüm kapsamında hayata geçiren şirket, metrekare başına aidatları 2 TL olarak belirledi.

Misal İstanbul'da 3 bin TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Süleyman Ekşi İnşaat tarafından 2 milyar TL yatırım değeri ile hayata geçirilen Ahes Misal İstanbul, yüzde 30 peşinat ve 84 ay şirket bünyesinde taksitlendirme kolaylığı ile ev sahibi olma imkanı sağlıyor. 

bağlarbaşı ahes misal istanbul fiyatları Haberi

bağlarbaşı ahes misal istanbul fiyatları

Mimari tasarımı Alper Aksoy Mimarlık'a ait olan Ahes Misal İstanbul projesi Süleyman Ekşi İnşaat imzası taşıyor. 520 bin metrekare inşaat alanına sahip oaln Misal İstanbul projesi 100 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.
 
İlk etabı 2019 yılının sonunda teslim edilecek olan Ahes Misal İstanbul  projesi İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı bölgesinde yükseliyor. Projede toplam 2 bin 400 daireye yer veriliyor. 

13 blok olarak yükselen projenin ilk etabında inşa edilecek 8 bloğun 3 tanesi 18, 2 tanesi 19 ve 3 tanesi 20 katlı olararak tasarlandı. Ahes Misal İstanbul projesinde toplam 2 bin 400 daireye yer veriliyor. projenin ilk etabında 1.600 konut bulunuyor. 
 
Ahes Misal İstanbul'da konutların yanı sıra 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekare ofis...