28 / 03 / 2024

Bahar Aydınlatma İstanbul mağaza

Bahar Aydınlatma İstanbul mağaza

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Tezel ve Murat Oğuz ortaklığında kuruldu.

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Taş tarafından kuruldu.

BİM’de kaçırılmayacak indirimler! Nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü

BİM’in 7 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü. İşte BİM 7 Nisan 2023 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

Pelikan Led Aydınlatma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelikan Led Aydınlatma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Pelin Yılmaz tarafından kuruldu.

Markn Aydınlatma Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markn Aydınlatma Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Caner Anaç tarafından kuruldu.

Des Enerji Aydınlatma Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Des Enerji Aydınlatma Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berk Akgül tarafından kuruldu.

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi kuruldu!

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akkaya tarafından kuruldu.

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevcan Günaydın tarafından açıldı.

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi kuruldu!

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Şahbaz ve Uğur Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Genel Aydınlatma Yönetmeliğinde Değişikliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Genel Aydınlatma Yönetmeliğinde Değişikliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31031 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Genel Aydınlatma Tebliğinde değişiklik!

Genel Aydınlatma Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31031 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

ALB Aydınlatma Mühendislik ve Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

ALB Aydınlatma Mühendislik ve Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kaya tarafından kuruldu.

Bahar Aydınlatma İstanbul mağaza Haberi

Bahar Aydınlatma İstanbul mağaza

Türkiye’nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma fabrikasına sahip olan Ankara merkezli Bahar Aydınlatma, İstanbul’da açtığı mağaza ve ofisle ihracat kanallarını artırmayı hedefliyor. 1986’da Bahri Yılmaz tarafından kurulan şirkette ikinci jenerasyonu temsil eden Yılmaz’ın yeğeni Kürşad Ayanlar, “Yeni dönemde ciromuzun yüzde 40’ına ulaşan ihracatı artırmayı planlıyoruz. Yabancı müşterilerimizi İstanbul’daki mağaza ve ofisimizde ağırlayacağız" diyor.

Ekonomist'te yer alan habere göre; Ankara'da 250 metrekare mağaza ve 250 metrekare atölye olarak başlayan Bahar Aydınlatma'nın hikayesi, bugün 208 kişinin çalıştığı 16 bin 500 metrekarelik kapalı üretim alanına sahip bir fabrikaya dönüşmüş durumda. Şirketin ana çalışma alanını otel, restoran, AVM, kongre ve iş merkezlerinin oluşturuyor.

‘Terzi usulü’ üretim

Terzilik usulü gerçekleştirilen üretim kristalden metale, ahşaptan polyestere ve seramikten cama birçok malzemeyi içeriyor. Şirket, dekoratif aydınlatma üretimi alanında bilhassa...