28 / 03 / 2024

Bahçe Yaka Ispartakule satış fiyatları

Bahçe Yaka Ispartakule satış fiyatları

Toplam 327 adet daireden meydana gelen Bahçeyaka Ispartakule fiyatları 245 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje İstanbul Avcılar ilçesine bağlı Ispartakule bölgesinde yer alıyor.

Hasanoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e 4 yeni proje geliyor! 

Hasanoğlu Holding, Bahçeşehir'de iki tanesi Ispartakule'de, iki tanesi Bahçekent'te olmak üzere 4 yeni projeye imza atıyor. Projede lüks ve konfor aynı anda sunulacak...

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat durdurulmalı!

Bahçeşehir-Ispartakule ve Boğazköy halkının ellerinden alınan spor ve park kamu alanları için sürdürdükleri mücadelede haklılıkları bir kez daha Danıştay 13.Daire Mahkemesince onandı. 

KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir'e metro geliyor!

Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'na ek durak ekleniyor. Ispartakule ile Bahçeşehir durakları arasına eklenecek ek durak ile güzergahta da değişiklik yapılacak. Eklenecek yeni durak, KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir projesinin bulunduğu bölgeden geçecek...

Strada Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Strada Bahçeşehir Evleri Akzirve Gayrimenkul tarafından İstanbul Bahçeşehir'de Ispartakule bölgesinde hayata geçirildi. Strada Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Bahçe Yaka Suryapı güncel ev fiyatları!

Bahçe Yaka Suryapı projesi, İstanbul Avcılar Ispartakule'de yükseliyor. Fiyatların 297 bin TL'den başladığı projede 1+1'den 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor...

Bahçe Yaka Evleri fiyatları ne kadar?

Sur Yapı imzası taşıyan Bahçe Yaka projesi 317 adet daireden meydana geliyor. Projede teslimlerin 2019 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Bahçe Yaka Evleri fiyatları ne kadar?

Bahçeşehirliler Marmaray istiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bahçeşehir'e uzanacak metro için ihale gerçekleştirdi. Ama Bahçeşehir'de yaşayan vatandaşlar Marmaray'ın Ispartakule'ye kadar uzatılmasını istiyor.

2017 Bahçeyaka Sur Yapı fiyat!

Toplam 317 konuttan oluşan Bahçe Yaka projesi İstanbul Ispartakule'de yükseliyor. Projede konut teslimlerin 2019 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. 2017 Bahçeyaka Sur Yapı fiyat listesi 297 bin TL'den başlıyor.

Ispartakule-Bahçeşehir markalı konutta değer artış şampiyonu oldu!

Markalı konut projelerinde 2016 yılında en fazla değeri artan bölge Ispartakule-Bahçeşehir oldu. Rapora göre ise en az değer artışının ise Zekeriyaköy’de gerçekleşti.

Bahçeşehir çevresi peş peşe gelen projelerle değer kazanıyor!

Bahçeşehir - Ispartakule çevresi Eston’dan Kuzu Grup’a, Sur Yapı’dan Garanti Koza’ya kadar markalı konut üreticilerinin proje üssü konumuna döndü. Bahçeşehir çevresine metro hattının gelmesiyle bölgeye ilginin daha da artması bekleniyor.

Sur Yapı Bahçe Yaka satış fiyatları!

Yedi blokta 327 konuttan oluşan Bahçeyaka projesi 20 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Sur Yapı Bahçe Yaka satış fiyatları...

Emlak İstasyonu Bahçeşehir Ispartakule açılıyor!

Brokerlığını Coşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yapacağı Emlak İstasyonu Bahçeşehir, Bahçeşehir Ispartakule İnovia çarşı'da açılıyor.

Beymen İzmir'deki 2. mağazasını Mavi Bahçe AVM'de açtı!

Beymen, İzmir'deki 2. mağazasını Karşıyaka'nın yeni alışveriş merkezi Mavi Bahçe'de hizmete sundu. Beymen'in Mavi Bahçe mağazası, 1250 m2iik alanıyla dünya modasına yön veren markaları moda severlerle buluşturuyor.

Bahçe Yaka Ispartakule satış fiyatları Haberi

Bahçe Yaka Ispartakule satış fiyatları

İstanbul Avcılar ilçesine bağlı Ispartakule bölgesinde konumlandırılan Bahçeyaka projesi yedi blokta toplam 327 adet daireden meydana geliyor. 


Sur Yapı tarafından inşa edilen  Bahçeyaka  projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire alternatifleri sunuluyor.


1.800 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabilen Bahçeyaka Ispartakule fiyatları peşin ödemelerde yüzde 10 + yüzde 10 indirimle birlikte 245 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


Ocak 2018 yılında konut teslimlerin başlayacağı Bahçeyaka Ispartakule projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark gibi sosyal olanak yer alıyor. Proje  21 bin metrekare alanda yükseliyor.


Web: http://ispartakule.suryapi.com.tr/

Tel: 444 5 787

Pınar...