26 / 04 / 2024

Bahçecik tüneli

Bahçecik tüneli

Trabzon’u bir Trabzon daha yapacak 24 km uzunluğundaki Kanuni Bulvarı’nda çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Dev bulvarda çalışmalar tam gaz devam ederken, 2015 yılı sonuna kadar yolda önemli mesafeler alınması hedefleniyor.

Vera Bahçecik Villa projesi yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla satışta!

Reyyan Vera Bahçecik villa projesi satışa çıktı. Söz konusu proje, yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Gümüşhane Bahçecik Barajı'nın ihalesi yapılıyor!

Gümüşhane’yi dünya standartlarında içme suyu kalitesine kavuşturacak olan projeye start veriliyor. Projenin ilk etabı olan Bahçecik Barajı ve iletim tünelinin ihalesi yapılıyor.

Bahçe- Nurdağ Demiryolu Tüneli inşaatında son durum!

TCDD tarafından yaptırılan ve Osmaniye'nin Bahçe ile Gaziantep'in Nurdağı ilçelerini bağlayacak Bahçe- Nurdağ Demiryolu Tüneli'nde çalışmalar hız kazandı.

Bahçecik konut projeleriyle dikkat çekiyor!

Bahçecik doğası ve manzarası nedeniyle yoğunlukla villalardan oluşuyor. Müstakil ya da site içerisinde ki villa seçeneklerini değerlendirmeyi düşünenler 150 bin TL ile 1 milyon TL arasında bütçe içeren seçeneklerle karşılaşacaktır.

Avrasya Tüneli'nin geçiş ücreti 4 dolar artı KDV!

Avrasya Tüneli Projesi'nin üçte biri tamamlandı. Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Ulaştırma Bakanı Elvan, geçiş ücretinin 4 dolar artı KDV olacağını söyledi. Söz konusu tutar bugünkü kurla 10.5 liraya denk geliyor

1956 yılında Türkiye'nin en uzun karayolu tüneli Bostancı'ya yapılıyormuş!

1956 yılında Türkiye'nin en uzun tüneli Bostancı'da inşa ediliyormuş. 260 işçinin çalıştığı tünel, tamamlandığında 268 metre olacakmış. Tünel 3 milyon 26 bin liraya mal olacakmış.

Lütfi Elvan: Avrasya Tüneli'nden 2016 sonunda araçlarımızla geçebileceğiz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Avrasya Tüneli'nin 2016 yılı sonunda tamamlanacağını bildirdi. Lütfi Elvan ' Avrasya Tüneli'nden 2016 sonunda araçlarımızla geçebileceğiz ' dedi.

Avrasya Tüneli geçiş ücreti belli oldu!

Avrasya Tüneli geçiş ücreti belli oldu. Avrasya Tüp Geçidi Projesi'nde incelemede bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 2016 yılı itibari ile geçidin kullanılacağını açıkladı

Avrasya Tüneli ne zaman açılacak?

Temel atma töreni nisan ayında gerçekleştirilen Avrasya Tüneli'nin 2016 yılı sonunda açılacağı bildirildi. Basın mensupları, deniz seviyesinden 95 metre aşağıda, Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan'la birlikteydi.

Avrasya Tüneli'nin 3'te 1'i tamam!

Temel atma töreni geçtiğimiz nisan ayında yapılan Avrasya Tüneli'nin, boğazın altındaki kısmı ilk kez görüntülendi. Projede gelinen noktayı, denizin 95 metre altında Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan anlattı...

Avrasya Tüneli Boğaz geçişini yarıladı!

Kazlıçeşme ile Göztepe arası ulaşım süresini 15 dakikaya indirmesi planlanan Avrasya Tüneli'nde Asya ve Avrupa'yı ilk defa deniz tabanının altından karayoluyla birbirine bağlayacak projenin çalışmaları yer altında ve yüzeyde devam ediyor...

Avrasya Tüneli’nin üçte biri kazıldı!

Kazlıçeşme ile Göztepe arası ulaşım süresini 15 dakikaya indirecek Avrasya Tüneli son sürat ilerliyor. Tünelin İstanbul Boğazı’nın altındaki bölümünün yüzde 35’i tamamlanırken, kazılması gereken 2 bin 160 metrelik mesafe kaldı.

Avrasya Tüneli'nde bin 180 metreye ulaşıldı!

Avrasya Tüneli'nde bin 180 metreye ulaşıldı. Avrasya Tüneli Projesi çalışmaları, deniz tabanının altında devam ediyor. Tünelin yüzde 35'i tamamlanırken, Boğazın altında kazılması gereken 2 bin 160 metrelik mesafe kaldı.

Bahçecik tüneli Haberi

Bahçecik tüneli


Trabzon’u bir Trabzon daha yapacak 24 km uzunluğundaki Kanuni Bulvarı’nda çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. 8’i hemzemin, 15’i köprülü olmak üzere toplamda 22 kavşağın yanı sıra 47 köprü ve 1 viyadüğün yer aldığı dev projede 8’i çift, biri tek tüp olmak üzere 9 adet tünel bulunuyor. Trabzon’u adeta inci gerdanlık gibi kuşaklayacak ve Yıldızlı mevkiinden başlayıp Trabzon-Maçka Yolu Gözalan mevkiinde son bulacak dev bulvarında çalışmalar tam gaz devam ederken, 2015 yılı sonuna kadar yolda önemli mesafeler alınması hedefleniyor.


Bulvarda üzerinde bulunan ve toplam uzunlukları yaklaşık 10 km olan ve delme çalışmaları hızla devam eden Akyazı, Beşirli, Akyazı Kanuni Bağlantı tüneli, Boztepe tüneli ve Bahçecik tünellerinde yaklaşık 4 km kazı yapıldı.  Bunun yanı sıra proje bünyesinde henüz başlanılmayan; 0,4 Km...