26 / 04 / 2024

bahçeli vadi ulaşım

bahçeli vadi ulaşım

Dekar Yapı Bahçeli Vadi satılık daire fiyatları 230 bin liradan başlangıç gösteriyor, Anadolu Yakası Çengelköy 'de yükselen projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçeneği bulunuyor.

Çengelköy Bahçeli Vadi resimleri!

Dekar Yapı ve Yatırım girişimi ile yükselen Çengelköy Bahçeli Vadi resimleri için haberimizi incelemeniz yeterli...

Bahçeli Vadi Çengelköy ne zaman teslim?

Bahçeli Vadi Çengelköy ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Dekar Yapı Bahçeli Vadi fiyatları 990 bin TL'den başlıyor...

Bahçeli Vadi'de 240 bin liraya! Zamsız son günler!

Bahçeli Vadi'de konut fiyatları 240 bin liradan başlıyor. Konut teslimlerinin Eylül 2013'te yapılması planlanıyor...

Dekar Çengelköy Bahçeli Vadi'de metrekare 3 bin 900 TL! Detaylar!

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş'nin Çengelköy'deki Bahçeli Vadi projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 900 TL ile 6 bin 400 TL arasında değişiyor. Daire teslimleri Ekim 2013'te yapılıyor...

Ev alacaklara son dakika müjdesi: O ilde bahçeli ev satılıyor! Bu tarihe aman dikkat! 

Kastamonu İl Özel İdaresi, Kastamonu ili, İnebolu ilçesi, Camikebir Mahallesi, Müezzin Mevkiinde yer alan tek katlı ev ile bahçesini satıyor. Peki Kastamonu İnebolu'da yer alan bahçeli evin fiyatı ne kadar? 

Bahçeli ve müstakil evlere koronavirüs akını!

Koronavirüs ile beraber yaşam standartlarının yanı sıra konut tercihleri de farklılaştı. Türkiye'de bahçeli ve müstakil evlerde talep patlaması yaşanıyor.

Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın üstlendiğini duyurdu. Karaismailoğlu, "Projede şu an fiziki gerçekleşme yaklaşık yüzde 47'ler seviyesinde" dedi...

Bahçeli ve müstakil konutlar satışta ilk sırada!

Görkem Öğüt, "Mart ayı ortalarından itibaren başta bahçeli ve müstakil ikincil konutlar olmak üzere konut talebinde artış görüldü. Artan talep ile birlikte talep edilen konut satış fiyatında da artış görüldü" dedi...

Koronavirüs müstakil bahçeli villalara ilgiyi artırdı!

Muğla'nın turistik ilçelerinde yer alan müstakil ve bahçeli villalara talep arttı. Marmaris Emlakçılar Derneği ve İstanbul Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Zülfikar Soyvural, büyükşehirlerde, koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayanların bahçeli villaya ilgilerinin arttığını söyledi.

Kanlıca'da 8 milyon TL'ye icradan satılık bahçeli müstakil ev!

Beykoz İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul il, Beykoz ilçesi, Kanlıca Mahallesi, 124 ada, 10 parselde yer alan 282 metrekarelik bahçeli müstakil evi 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güvenli Bölge'de Suriyelilere bahçeli evler yapalım!

Ankara'da il başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güvenli Bölge'de Suriyeliler için bahçeli ev yapılmasını önerdi.

Devlet Bahçeli'den Kentsel Dönüşüm Eylem Planı açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamda, "Önümüzdeki eylül ayı içinde açıklanması beklenen Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'nın deprem riskine karşı müessir bir hazırlık olması başlıca ümit ve beklentimdir." dedi.

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları!

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor. Projede 100 adet konut bulunuyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Tarabya'da müstakil ve bahçeli bir ev arıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ evinde iki köpek, bir kedi ve kuş besliyor. Tatlıtuğ, hayvanlarının daha rahat hareket etmesi için müstakil ve bahçeli bir ev arıyor.

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nde son durum!

Çalışmaların tamamen durduğu Devlet Bahçeli Köprüsü’nü, ulaşım hamlesi olarak duyuran Başkan Hüseyin Sözlü, birçok yere astırdığı afişlerle Adanalıları kandırıyor.

Devlet Bahçeli Köprüsü 1.5 yılda tamamlanacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, '' Devlet Bahçeli Köprüsü, 3 gidiş, 3 geliş olmak üzere 6 şeritli yol ve çift hatlı demiryolu ile Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam ilçeleri arasında ulaşımı rahatlatacak. '' dedi.

bahçeli vadi ulaşım Haberi

bahçeli vadi ulaşım


İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy 'de Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş imzası ile yaşama geçirilen Bahçeli Vadi 'de satışlar devam ediyor. Dekar Yapı Bahçeli Vadi satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.


10 bin metrekare alan üzerinde yükselen Dekar Yapı Bahçeli Vadi satılık daire fiyatlarına geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim. 11 farklı tipte daireden oluşan Bahçeli Vadi Konutları 'nda 1 oda 1 salon daireler 57 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 95 metrekare ile 103 metrekare arasında, ikiz villalar ise 175 metrekare ve 176 metrekare olarak tasarlandı.


Dekar Yapı Bahçeli Vadi satılık daire fiyatları:

1 oda 1 salon daireler 230 bin liradan;

2 oda 1 salon daireler 440 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Dekar Yapı Bahçeli Vadi projesinden banka kredisiyle...