19 / 04 / 2024

Bahçelievler inşaatta göçük

Bahçelievler inşaatta göçük

Bahçelievler’de bir inşaat sahasında meydana gelen toprak kayması nedeniyle çevrede bulunan bir site güvenlik gerekçesiyle tahliye edildi. Olay yerine gelen zabıta ekipleri binanın yıkılma tehlikesine karşın site kapısına mühür vurarak, apartman sakinlerini tahliye etti.

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Rams Garden Bahçelievler'de bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı! Fiyatlar 7 milyon 737 bin TL'den başlıyor!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’in tam göbeğinde yükselen Rams Garden Bahçelievler projesinde bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Peki Rams Garden Bahçelievler'de fiyatlar ne kadar? 

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

Bahçelievler'in 3 mahallesinin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bahçelievler ilçesi, Merkez, Yenibosna, Kocasinan Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buıgün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Gökboru tarafından kuruldu.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Bahçelievler'de yıkım sırasında hasar alan bina tehlike saçıyor!

Bahçelievler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binanın yıkımında, yan apartman zarar gördü. Hasarlı binada oturan vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. 

Sakarya'da kışladaki inşaatta göçük! 2 işçi toprak altında kaldı!

Sakarya Adapazarı'nda yer alan askeri kışladaki bir inşaatta yaşanan göçük sebebiyle 2 işçi toprak altında kaldı.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Bahçelievler'in kentsel dönüşüm planları İBB meclisinde onaylandı. Yeni düzenleme ile ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak. 

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Antalya'da inşaatta göçük: 1 yaralı!

Antalya'nın Serik ilçesinde devam eden bir inşaatta yaşanan göçükte bir işçi yaralandı. 

Sultanbeyli'de inşaat işçisi göçük altında kaldı!

Sultanbeyli'de bir inşaatta çalışan inşaat işçisi göçük altında kaldı. Beline kadar toprağa gömülen işçiyi itfaiye ekipleri kurtardı.

Bahçelievler inşaatta göçük Haberi

Bahçelievler inşaatta göçük

Bahçelievler'de bir inşaatta meydana gelen toprak kayması nedeniyle çevrede bulunan bir apartman güvenlik gerekçesiyle tahliye edildi. Olay gece saatlerinde meydana geldi. Ali Fuat Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir inşaat alanında toprak kayması meydana geldi. İnşaatın yanında bulunan apartmanda oturan sakinler büyük bir tehlike atlattı. İhbar üzerine olay yerine polis ve zabıta ekipleri yönlendirildi. Olay yerine gelen zabıta ekipleri binanın yıkılma tehlikesine karşın kapıya mühür vurarak, apartman sakinlerini tahliye etti. Apartmandan çıkan vatandaşlardan bazıları otellere giderken, bazıları ise geceyi geçirmek için yakınlarda bulunan bir camiye sığındı.




Sabah





Haber Milli Gazete'de şu şekilde yer aldı ;





Bahçelievler'de bir inşaat sahasında yapılan temel kazısı sırasında meydana gelen toprak kayması nedeniyle 3 apartman boşaltıldı.

Siyavuşpaşa Mahallesi Ali Fuat Paşa Caddesi bulunan bir inşaatın temel çalışmaları sırasında, toprak...