29 / 03 / 2024

bahçelievler metroport avm

bahçelievler metroport avm

İstanbul Bahçelievler'in ilk alışveriş ve yaşam merkezi Metroport açıldı. Mutlu İnşaat, Evren İnşaat, Gül İnşaat, Keleşoğlu Group ve AOG konsorsiyumu ile inşa edilen merkez, Metroport Alışveriş Merkezi, Metroport Busidence ve 250 yatak kapasiteli Medical

Metroport Cuma günü açılıyor

Mutlu İnşaat, Evren İnşaat, Gül İnşaat, Keleşoğlu Group ve AOG konsorsiyumu ile Bahçelievler'de inşa edilen Metroport AVM 29 Şubat 2008 saat 11:00'de açılıyor.

Metroport şehrin ortasında golf keyfi sunuyor!

Bahçelievler'de hayata geçirilen Metroport Alışveriş Merkezi (AVM), günlük iş rutinlerinin dışına çıkmak isteyenler için çatışında bulunan 200 metrekarelik alana sentetik halıdan oluşan malzemeyle mini golf sahası kuruyor.

Nef Bahçelievler güncel fiyat listesi 2017!

Timur Gayrimenkul tarafından Bahçelievler'de eski Real Meydan AVM'nin yerine yükselen Nef Bahçelievler'de teslimler 2019 yılının Ağustos ayında yapılacak..

Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları!

Real Meydan AVM'nin yerine yapılan Nef Bahçelievler projesi 1.023 daire ve 14 mağazadan meydana geliyor. Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları fiyatları 550 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Nef Bahçelievler projesi ödeme planı!

İstanbul Bahçelievler’de ,Real Meydan AVM’nin arazisinde inşa edilen Nef Bahçelievler projesi 1.023 adet daire ve 14 dükkandan meydana geliyor. Nef Bahçelievler projesi ödeme planı...

Bahçelievler Nef ev fiyatları!

Bahçelievler Nef ev fiyatları 590 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nef Bahçelievler projesi Real Meydan AVM'nin yerine yapılıyor...

Nef Bahçelievler Eylül ayında satışta!

Mes Turkuaz ve Timur Gayrimenkul işbirliğiyle Real Merter Meydan AVM'nin yerine inşa edilecek olan Nef Bahçelievler Eylül ayında satışta olacak.

Nef Bahçelievler proje alanı!

Nef Bahçelievler projesi Merter Meydan AVM'nin olduğu alana yapılacak. Nef Bahçelievler projesinde 1000'den fazla konut olacak...

Nef Bahçelievler projesi için ön talep toplanıyor!

Real Meydan AVM'nin yerine yapılacak olan Nef Bahçelievler projesi için ön talepler toplanıyor. Mes Turkuaz ve Timur Gayrimenkul işbirliğiyle yapılacak olan Nef Bahçelievler projesinde 1000'in üzerinde konut olacak...

Mes Turkuaz Bahçelievler projesinde ön talep zamanı!

Mes Turkuaz İnşaat, Merter Meydan AVM'nin otoparkına konut projesi inşa edecek. Metro Properties ile işbirliği içinde yükselen Mes Turkuaz Bahçelievler projesi için ön talep toplanıyor.

Bahçelievler Acıbadem Hastanesi'nin temeli ne zaman atılacak?

Bahçelievler'de yer alan CarrefourSA Bahçepark AVM'nin yerine Acıbadem Hastanesi geliyor. 17 Temmuz 2014 tarihinde kapatılan Bahçelievler CarrefourSA'nın bulunduğu alanda çalışmalar başladı.

Acıbadem Carrefour Bahçelievler'in yerine hastane yapacak!

CarrefourSA Bahçepark AVM'nin yerine Acıbadem Hastanesi geliyor. İş makinalarının aralıksız çalıştığı alandaki yeraltı otoparkı ve otoparktan kalma duvarlar yıkıldı, Acıbadem Bahçelievler'in temelinin ne zaman atılacağı henüz belli değil.

Tuğba Özay Metroport AVM'de stil sahibi kadınlara altın dağıtıyor!

Bahçelievler’de bulunan Metroport Alışveriş Merkezi de yeni yıl için gerçekleştirdiği özel tasarım süslemesiyle konuklarına tam bir görsel şölen sunuyor.Tuğba Özay Metroport AVM'de stil sahibi kadınlara altın dağıtıyor.

Mustafa Ceceli Bahçelievler Metroport AVM'de konser verdi!

Bahçelievler Metroport AVM yeni sezona Mustafa Ceceli konseriyle merhaba dedi.Mustafa Ceceli Bahçelievler Metroport AVM'de konser verdi. Binlerce kişinin saatler önce geldiği AVM’de adeta izdiham yaşandı.

Mustafa Ceceli 28 Eylül'de Metroport'ta konser verecek!

Her ay farklı aktivitelerle birbirinden ünlü konukları ağırlayan Bahçelievler Metroport Avm yeni sezona sevilen sanatçı Mustafa Ceceli ile merhaba diyecek.Mustafa Ceceli 28 Eylül'de Metroport'ta konser verecek.

bahçelievler metroport avm Haberi

bahçelievler metroport avm

Açılış töreninde konuşan Metroport Genel Müdürü Malik Kubilay, busidence ve hastane ile çevrelenen alışveriş merkezinin 6,5 yılda tamamlandığını ve 52 milyon dolara mal olduğunu söyledi. Kubilay, "İstihdam ve bölgeye kazandırdıklarıyla Metroport, yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Müşterilerimiz açısından en önemli avantajımız ulaşım kolaylığı." dedi. Metroport foodcourt bölümünde 28 adet cafe, restoranlar ile çocuklar ve gençler için eğlence merkezi yer alıyor. Yalnızca çocuklar için tasarlanan 200 metrekarelik çocuk restoranı, çocukların besin değerlerine uygun mönüler sunacak. Metroport Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde 100'ü açık alanda olmak üzere toplam 850 araçlık otopark bulunuyor. Binanın genel mimarisi Ali Osman Öztürk, iç mimarisi Dara Kırmızıtoprak tarafından üstlenildi.