20 / 04 / 2024

Bahçelievler toprak kayması

Bahçelievler toprak kayması

Bahçelievler’de bir inşaat sahasında meydana gelen toprak kayması nedeniyle çevrede bulunan bir site güvenlik gerekçesiyle tahliye edildi. Olay yerine gelen zabıta ekipleri binanın yıkılma tehlikesine karşın site kapısına mühür vurarak, apartman sakinlerini tahliye etti.

Maltepe'de toprak kayması nedeniyle 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Maltepe'de, kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılarak yeniden inşa edilen binanın temelinde toprak kayması yaşandı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bu esnada yan taraftaki binanın bahçe duvarı da çökünce, tedbir amaçlı 5 katlı binada kalanlar boşaltıldı.

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Samsun'da toprak kayması nedeniyle evin bahçesinde yarıklar oluştu!

Samsun'un İlkadım ilçesinde toprak kaymasının yaşandığı sokak trafiğe kapatıldı, bir evin çevresi ve bahçesinde de yarıklar meydana geldi.

Bahçelievler'de inşaat sahasında toprak kayması!

Bahçelievler’de bir inşaat sahasında meydana gelen toprak kayması nedeniyle çevrede bulunan bir site güvenlik gerekçesiyle tahliye edildi. Olay yerine gelen zabıta ekipleri binanın yıkılma tehlikesine karşın site kapısına mühür vurarak, apartman sakinlerini tahliye etti.

Bahçelievler'de 7 riskli bina boşaltıldı!

Bahçelievler'de bir okulun inşaatında toprak kayması ile çöken istinat duvarı nedeniyle çevredeki binalar tahliye edildi. Belediye ekiplerinin çevrede aldığı güvenlik önlemleri ile inşaat alanında incelemeler sürüyor.

Denizli Bahçelievler'de yollar yenileniyor!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi'nde bulunan Bahçelievler Mahallesi sakinleri, asfalt yollara kavuşuyor. Yıllardır toprak olan yollar asfaltlanırken, ulaşım ağının daha kolay ve rahat hale gelebilmesi için yeni yollar açılıyor.

Biga'da toprak kayması 3 ev boşaltıldı!

Çanakkale'nin Biga ilçesinde toprak kayması sonucu 3 aile evlerini terk etti. 100 kişinin yaşamını sürdürdüğü köyde tarım arazileri ile sebze meyve bahçeleri de zarar gördü.

Sancaktepe'de toprak kayması!

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde bir inşaatın altyapı kazı çalışması sırasında toprak kayması sonucu bir işçi hayatını kaybetti. Toprak altında kalan Hüseyin Aslan Can ise yarım saat sonra kurtarıldı...

Örnektepe Mahallesi'nde otel inşaatı 4 sokakta toprak kaymasına yol açtı!

İstanbul Beyoğlu'ndaki Örnektepe Mahallesi'nde Haliç manzarasına yapılmakta olan otel inşaatı, 4 sokakta toprak kaymasına yol açtı. Evlerinin duvarlarında derin çatlaklar oluşan mahalle halkı korku içerisinde yaşıyor...

Eviza Konakları Bahçelievler satılık daire!

Eviza Konakları Bahçelievler satılık daire fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Satışları devam eden proje 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerine Ekal İnşaat tarafından konumlandırılıyor...

Bahçelievler 2+1 satılık daireler 2013!

Emlakkulisi.com takipçileri için İstanbul’un yükselen değeri Bahçelievler konut projelerinde 2+1 daire fiyatlarını mercek altına aldık. İşte 224 bin TL’den başlayan fiyatlarla Bahçelievler 2+1 satılık daireler…

Bahçelievler Eviza Konakları satılık!

Bahçelievler Eviza Konakları satılık 3+1 daire tiplerinin fiyatları 500 bin liradan başlayarak değişiyor. Ekal İnşaat imzasını taşıyan Eviza Konakları Bahçelievler'de daire teslimleri hemen yapılıyor...

Bahçelievler Eviza Konakları 'nda 890 bin liraya 4+1!

Bahçelievler Eviza Konakları 'nda fiyatlar 500 bin liradan başlıyor, projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Bahçelievler toprak kayması Haberi

Bahçelievler toprak kayması

Bahçelievler'de bir inşaatta meydana gelen toprak kayması nedeniyle çevrede bulunan bir apartman güvenlik gerekçesiyle tahliye edildi. Olay gece saatlerinde meydana geldi. Ali Fuat Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir inşaat alanında toprak kayması meydana geldi. İnşaatın yanında bulunan apartmanda oturan sakinler büyük bir tehlike atlattı. İhbar üzerine olay yerine polis ve zabıta ekipleri yönlendirildi. Olay yerine gelen zabıta ekipleri binanın yıkılma tehlikesine karşın kapıya mühür vurarak, apartman sakinlerini tahliye etti. Apartmandan çıkan vatandaşlardan bazıları otellere giderken, bazıları ise geceyi geçirmek için yakınlarda bulunan bir camiye sığındı.




Sabah





Haber Milli Gazete'de şu şekilde yer aldı ;





Bahçelievler'de bir inşaat sahasında yapılan temel kazısı sırasında meydana gelen toprak kayması nedeniyle 3 apartman boşaltıldı.

Siyavuşpaşa Mahallesi Ali Fuat Paşa Caddesi bulunan bir inşaatın temel çalışmaları sırasında, toprak...