23 / 04 / 2024

bahçesaray imar durumu

bahçesaray imar durumu

Van Büyükşehir Belediyesi, Bahçesaray İlçesi’nin imar problemlerini çözmek için çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ali Özvan, Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas’ı ziyaret ederek ilçenin imar durumu hakkında bilgi aldı.

Arsa alacaklar sakın bu tuzağa düşmeyin! e-plan (imar durumu) sorgulama sisteminden hemen kontrol edin!

Gayrimenkul almak isteyen vatandaşlar arsanın imarlı olup olmadığını nasıl sorgulayacağını merak ediyor. İşte imar sorgulama sistemine ilişkin tüm merak edilenler...

Arsanın imar durumu nasıl öğrenilir?

Arsanın imar durumu birçok açıdan önemlidir. İmar izni olan arsa üzerinde inşa işlemleri yapılabilir. İmar durumu bilgileri ise belirli kaynaklarda bulunur. Bu durumda arsanın imar durumu nereden ve nasıl öğrenilir soruları önem kazanıyor. İşte arsanın imar durumunu öğrenmek için önemli kaynaklar...

İl Özel İdareden büyük fırsat! O ilde tam 23 arsa satacak!

Aksaray İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Bahçesaray Mahallesinde 1 Adet, Armutlu Köyünde 13 adet, Akpınar Köyünde 2 adet, Balcı Köyünde 4 Adet, Eşmekaya Kasabasında 2, Ereğlikapı Mahallesinde 1 adet olmak üzere toplam 23 adet arsayı satışa çıkardı.

Rumelihisarı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi 1480 Ada, 14 Nolu Parsel Millet Bahçesi 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son dakika!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o son dakika gelişmesi...

Tapusu olan her arsanın imar durumu var mıdır?

Tapusu olan her arsanın imar durumu var mı sorusu arsası olan herkesin sorduğu sorulardan biridir. Peki tapu nedir? Tapusu olan her arsanın imar durumu var mıdır? İşte detaylar!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Bakırköy ve Küçükçekmece İlçeleri Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Aksaray'daki tapu sorunu meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Aksaray'ın Bahçesaray ve Kırımlı Mahallelerinde yaşanan tapu sorununa ilişkin soru önergesi verdi. 

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi imar durumu açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bugün gerçekleştireceği toplantının gündeminde Kartal arazisinin imar planları yer alacak. 

İmar durumu sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Arsa sahiplerinin yakından ilgilendiği imar sorgulamaları sıkça araştırılan konulardan biri oluyor. Peki, arsaların imar sorgulamaları nasıl yapılır? İste detaylar...

Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi Millet Bahçesi 1. Etabına (Eyüp İlçesi Alibeyköy Mahallesi 2 Ada 67 Parsel) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Bodrum'daki 76 parselin imar durumu değiştirilecek mi?

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Özelleştirme İdaresi’nin 4 milyon 500 bin metrekare büyüklüğündeki 76 parselin imar durumunu Bodrum Belediyesine sorduğunu aktararak bölgenin 'yatırım' nedeniyle adım adım ranta açılmaya çalışıldığını ileri sürdü. 

Alanya'da kontrollü yapılaşmanın önü açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nda Alanya'daki imar durumu tartışıldı.

bahçesaray imar durumu Haberi

bahçesaray imar durumu

Van'ın Bahçesaray ilçesinde yaşayan vatandaşların imar sorunu çözüme kavuşacak. Van Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ali Özvan ile İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Seyfullah Şağban beraberindeki heyetle Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas’ı ziyaret ederek ilçenin imar alanındaki ihtiyaçları konusunda bilgi aldı. 

13 ilçede vatandaşlara hizmet etmeye devam ettiklerini vurgulayan Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ali Özvan, “Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda Büyükşehir Belediyemizce ayrım yapmaksızın tüm İlçelerimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Bahçesaray ilçemizin de diğer ilçelerimiz gibi turizm anlamında ciddi bir potansiyeli var ve bu potansiyel doğru planlamayla hak ettiği değeri kazanacak. Bu anlamda imar planları bu potansiyeli ortaya çıkaracak en önemli etmendir. Bahçesaray’ın birçok yatırıma imar planlarının yetersiz olması nedeniyle kavuşamadığını...