20 / 04 / 2024

Bahçeşehir koleji göktürk kampüsü

Bahçeşehir koleji göktürk kampüsü

Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde 61 ilde 128 kampüsle faaliyetlerini sürdürüyor. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, "Türkiye genelinde ise Kumluca, Bolu, Zonguldak, Konya, Ankara Eryaman, İzmir Kuzey, Ünye, Nevşehir ve Fethiye kampüslerimizi hayata geçireceğiz" dedi...

MEF Bahçeşehir kapanıyor, veliler açıklama istiyor!

MEF Bahçeşehir Koleji'nin kendi binasını başka bir koleje kiralaması sebebiyle okulda eğitim gören 500 öğrenci ve 150'ye yakın çalışan, mağduriyet yaşarken, veliler de konu ile ilgili bir açıklama bekliyor.

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Bahçeşehir Koleji bu yıl Göktürk kampüsünü açacak!

Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde 61 ilde 128 kampüsle faaliyetlerini sürdürüyor. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, "Türkiye genelinde ise Kumluca, Bolu, Zonguldak, Konya, Ankara Eryaman, İzmir Kuzey, Ünye, Nevşehir ve Fethiye kampüslerimizi hayata geçireceğiz" dedi...

Bahçeşehir Koleji Muş 1071 kampüsü hizmete açıldı!

Bahçeşehir Koleji tarafından 15 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Muş 1071 kampüsü açıldı.

Bahçeşehir Koleji yedi yeni kampüs açacak!

Türkiye genelinde 125 kampüsüyle 12 binin üzerinde çalışanı ile eğitim veren Bahçeşehir Koleji, yurtiçi ve dışında yatırımlarına devam ederek yayılacak. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dağ, "Eğitim yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yedi yeni kampüs açmayı planlıyoruz" diyor.

Bahçeşehir Koleji, 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı!

Türkiye'nin 56 ilinde 125 kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2016 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Sivas'taki 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı.

Bahçeşehir Üniversitesi'nde inşaat durdu! İşte nedeni!

Beşiktaş'taki Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü'nde bulunan inşaat alanında tarihi kalıntılar tespit edildi ve inşaat durdu...

Semt Bahçeşehir Evleri güncel fiyatlar!

Semt Bahçeşehir Evleri güncel fiyatlar kapsamında projede daireler 244 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Strada Bahçeşehir Evleri güncel fiyat listesi!

Strada Bahçeşehir Evleri güncel fiyat listesi 345 bin 500 TL'den başlıyor. Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabilen projede konut fiyatları 345 bin TL'den başlıyor...

Asmalı Bahçe Şehir görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 400 TL!

Asmalı Bahçe Şehir projesi tanıtıldı. 600 milyon TL’lik yatırımla gerçekleştirilecek, 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden oluşan proje, 4 bin 400 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıktı.

Bahçeşehir koleji göktürk kampüsü Haberi

Bahçeşehir koleji göktürk kampüsü

Türkiye'nin 61 ilinde 128 kampüsle faaliyetlerini sürdüren Bahçeşehir Koleji, yeni kampüslerle büyümesini sürdürecek. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, "Eğitim altyapısının sürdürülebilirlik üzerine kurulması, akademik tutarlılık ve gelişim, kurumların ticari istikrarı konuları bir bütündür. Bütüncül olarak eğitimde istikrar, olmazsa olmazdır" diyor.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, eğitim sektöründe yarım asrı geride bırakan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarına bağlı Bahçeşehir Koleji 2019-2020 eğitim öğretim yılında Türkiye'nin 61 ilinde 128 kampüsle faaliyetlerini sürdürüyor. Eğitim sektöründe yaşanan sorunlarda öğrencilerin eğitim hayatlarının kesintiye uğramaması için gelen her talebe olumlu karşılık verdiklerini söyleyen Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, eğitimde istikrarın olmazsa olmaz, olduğunu söylüyor. "Öğretmenler bizim en değerli yatırımımızdır" diyen Özlem Dağ, eğitim sektörü ve Bahçeşehir Kolejinin hedefleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Eğitim sektörü bu yıl...