19 / 04 / 2024

Bahçeşehir Luxist Residence iletişim

Bahçeşehir Luxist Residence iletişim

Luxist Bahçeşehir fiyat listesi henüz netleşmedi. Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projenin arsa alanı 67 bin 300 metrekare, inşaat alanı ise 398 bin metrekare olarak belirtiliyor.

Bahçeşehir Luxist Residence iletişim!

Bahçeşehir Luxist Residence iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Keleşoğlu İnşaat imzasını taşıyan Luxist Bahçeşehir projesinin bu yıl sonunda satışa sunulması planlanıyor...

Residence Inn Deluxia Bahçeşehir ön satışta! Yeni proje!

Residence Inn Deluxia projesi Teknik Yapı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Kattan satış avantajı sunulan proje lansman öncesi alıcılarını bekliyor..   

Sheraton Residence Bahçeşehir satılık daire!

Sheraton Residence projesi konut, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. Güray İnşaat imzası taşıyan proje İstanbul Bahçeşehir'de yükselecek...

Sheraton Residence Bahçeşehir satış ofisi!

Sheraton Residence projesi Güray İnşaat tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirildi. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerine yer veriliyor...

Bahçeşehir Sheraton Residence 2019 teslim!

Esenyurt-Bahçeşehir'de inşa edilecek olan Sheraton Residence projesi 7 bin 428 metrekare alanda hayata geçirilecek. Bahçeşehir Sheraton Residence 2019'da teslim edilecek.

Bahçeşehir Nissa O2 Rezidans ev fiyatları!

Bahçeşehir Nissa O2 Rezidans ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Nissa O2 Residence projesi 100 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edildi...

Nissa O2 Residence Bahçeşehir güncel fiyat!

Nissa O2 Residence Bahçeşehir güncel fiyat listesi 650 bin TL'den başlıyor. Nissa O2 Residence'ta ikinci el satışlar yapılıyor...

Bahçeşehir Makyol Santral teslim tarihi!

Bahçeşehir Makyol Santral teslim tarihi Haziran 2018 yılı olarak belirtiliyor. Makyol Santral Residence'ta fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor...

Bahçeşehir Luxist Evleri satış ofisi!

Bahçeşehir Luxist Evleri satış ofisi ile 0212 663 25 75 telefon numarasından iletişime geçebilmek mümkün. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projede konut, ofis, otel ve hastane yer alıyor.

Teknik Yapı'dan Bahçeşehir'e residence otel!

İstanbul'da Metropark, Concord İstanbul ve Evora İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Teknik Yapı Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Uphill Court projesinin yanına rezidans otel inşa ediyor.

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2016 yılının son çeyreğinde satışa çıkacak proje 398 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Bahçeşehir Luxist Rezidans satışları!

Bahçeşehir 1. Kısım' da inşa edilecek olan proje toplam 630 daire ve 380 dükkandan oluşacak. Bahçeşehir Luxist Rezidans satışları bu yıl sonunda başlaması planlanıyor.

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi!

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım'da inşa edilecek. İnşaat alanı 398 bin metrekareden oluşan proje 67 bin 300 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Luxist Bahçeşehir Rezidans iletişim!

Luxist Bahçeşehir Rezidans iletişim için 0212 663 25 75 telefon numarasını arayabilirsiniz. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede satışların bu yıl sonu itibariyle başlaması planlanıyor.

Bahçeşehir Luxist Residence iletişim Haberi

Bahçeşehir Luxist Residence iletişim

Luxist Bahçeşehir'de 1 hastane bloğu, 1 butik otel bloğu, 7 katlı ofis bloğu ve 42 katlı kule yer alıyor. Projenin 2016 yılının sonunda satışa çıkması planlanıyor. 


Luxist Bahçeşehir fiyat listesi ve ödeme planı gibi detaylar netlik kazanmadı. Proje İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım'da, 67 bin 300 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek. 


Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselecek Luxist Bahçeşehir Evleri 398 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Projede 630 adet daire ve 380 adet mağaza bulunuyor. 


Luxist Bahçeşehir Konutları'nın sosyal yaşam alanları arasında; sinema salonu, sosyal tesis, SPA, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu ve sauna yer alıyor. 


Telefon  : +90(212) 663 25 75

Web adresi: http://www.kelesoglu.com/

Özge...