23 / 04 / 2024

bahçeşehir sofa cadde üstü ulaşım

bahçeşehir sofa cadde üstü ulaşım

Sofa Cadde Üstü Bahçeşehir ulaşım bilgileri haberimizde adresli bir şekilde yer alıyor..

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Deniz GYO Bahçeşehir 3.Cadde AVM 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Bahçeşehir 3.Cadde AVM 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Bahçeşehir Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor!

6 yolun prestij cadde haline getirildiği Başakşehir'de Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor.

Strada ile Bahçeşehir'e 1.5 milyarlık liralık yatırım!

Akzirve Gayrimenkul İstanbul Bahçeşehir’de 2500 konutluk bir projeye başlıyor. İtalyancada ‘cadde’ anlamına gelen ‘Strada’ projesinin değeri 1.5 milyar lira. Projede konutların yanı sara 100’den fazla mağazaya ev sahipliği yapacak alışveriş caddesi de yer alacak.

Deniz GYO, Bahçeşehir 3.Cadde değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bahçeşehir 3.Cadde değerleme raporunu yayınladı.

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir’in cadde dükkanları satışa çıktı!

İstanbul Bahçeşehir'de gölet bölgesinde hayata geçirilen Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. Son başvuru günü 23 Haziran Perşembe.

Deniz GYO Bahçeşehir 3. Cadde değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul Başakşehir ilçesi Bahçeşehir 2.Kısım Mah. 3.Cadde'de 68 adet Bağımsız Bölüme ilişkin 26 Aralık 2014 tarihinde KAP'ta ilan edilen değerleme raporunu revizesini yayınladı.

Bahçeşehir 3.Cadde değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföylerinde yer alan İstanbul Bahçeşehir 3.Cadde gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle:

Sofa Bahçeşehir'in imar planı iptal edildi!

İstanbul’un yükselen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de yükselen Sofa Bahçeşehir'in de imar planı iptal edildi, geçtiğimiz aylarda Atmaca Grup'a satılan Bahçeşehir Göleti'nin satışının iptali için açılan dava ise hala sürüyor.

Bahçeşehir Park Atmaca Grup Projesi!

Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek olan projede 130 adet ticari birimle cadde mağazaları yer alacak. Bahçeşehir Park Atmaca Grup Projesi içerisinde sosyal tesis ve restoranlar bulunacak.

Bahçeşehir Vadişehir ne zaman satışa çıkacak?

Toplam 650 tane konut ve 50 tane cadde mağazasının yer aldığı Vadişehir projesi Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası taşıyor. Peki Bahçeşehir Vadişehir ne zaman satışa çıkacak?

Bahçeşehir Vadi Yaka iletişim!

Bahçeşehir Vadi Yaka iletişim için 0212 488 48 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 380 adet konut ve 49 cadde mağazasından oluşan proje 18 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Deniz GYO Bahçeşehir 3. Cadde değerleme raporu yayınlandı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bahçeşehir 3. Cadde değerleme raporu yayınlandı.

bahçeşehir sofa cadde üstü ulaşım Haberi

bahçeşehir sofa cadde üstü ulaşım

Bahçeşehir Bölgesi'nde hayata geçirilen Sofa Cadde Üstü projesi Gül İnşaat ile Başakşehir Belediyesi tarafından yükseliyor. Sofa Cadde Üstü Bahçeşehir ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 


Sofa Cadde Üstü Bahçeşehir projesinde 28 dükkan bulunuyor. Son başvuru tarihi 29 Haziran olan dükkanlar açık arttırma usulü ile satışa sunuluyor. 





Sofa Cadde Üstü Bahçeşehir fiyat listesi!

Sofa Cadde Üstü Bahçeşehir dükkan fiyatları 740 bin TL'den başlıyor. Sofa Cadde Üstü Bahçeşehir satılık dükkan alanları ise 102 metrekare ile 2 bin 360 metrekare arasında değişiyor. 


Bahçeşehir Sofa İstanbul ne zaman teslim?

Bahçeşehir Sofa İstanbul teslim tarihi olarak 2014 yıl sonu belirlendi. 


Sofa Cadde Üstü Bahçeşehir ulaşım!

Sofa Cadde Üstü Bahçeşehir ulaşım:...