19 / 04 / 2024

Bahçeyaka ne zaman teslim

Bahçeyaka ne zaman teslim

Bahçeyaka Ispartakule projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Peki Bahçeyaka Ispartakule teslimleri ne zaman yapılacak?

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ne zaman açılacak? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018'de yapılan genel seçimler sırasında Atatürk Havalimanı’nın yerine ‘Millet Bahçesi’ inşa edileceğini duyurmuştu. Peki İstanbul Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı mı? İstanbul Millet Bahçesi ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Nef Bahçelievler projesinde alanları 60 ile 270 metrekare arasında değişen 3+1 ve 4+1 niteliğinde daireler yer alıyor. Peki Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Sur Yapı Bahçeyaka, Kanal İstanbul'a ne kadar yakın?

3. havalimanı, Kanal İstanbul, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne kolay ulaşımı ile dikkat çeken Sur Yapı Bahçeyaka projesinde satışlar devam ediyor..

TEMA İstanbul Bahçe ne zaman teslim?

Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen TEMA İstanbul Bahçe projesi 363 daireden oluşuyor. Peki TEMA İstanbul Bahçe ne zaman teslim?

Bahçeyaka Ispartakule teslimleri!

Bahçeyaka Ispartakule projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Peki Bahçeyaka Ispartakule teslimleri ne zaman yapılacak?

Avrupark Hayat Konutları ne zaman teslim?

Avrupark Hayat projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle Cihan İnşaat tarafından İstanbul Hadımköy-Bahçeşehir arasında Hoşdere bölgesinde inşa ediliyor. Avrupark Hayat Konutları ne zaman teslim?

Lal Bahçe Konutları ne zaman teslim?

Kiptaş ve HYK Yapı ortaklığıyla İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe projesinde daireler 4+1 olarak tasarlanıyor. Lal Bahçe Konutları ne zaman teslim?

Lal Bahçe Başakşehir ne zaman teslim?

12 katlı tek blok şeklinde yükselen Lal Bahçe Başakşehir projesi 36 adet daireden meydana geliyor. Peki Lal Bahçe Başakşehir ne zaman teslim?

Ispartakule Bahçeyaka teslimleri ne zaman?

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de hayata geçirilen Bahçeyaka projesinde konut teslimleri 2019 yılında yapılacak. Ispartakule Bahçeyaka teslimleri ne zaman?

Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Sur Yapı Bahçeyaka konut fiyatları ne kadar?

Mayıs 2019 tarihinde teslim edilmesi planlanan Sur Yapı Bahçeyaka projesi 317 daireden meydana geliyor. Peki Sur Yapı Bahçeyaka konut fiyatları ne kadar?

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlanan Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Güngören Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 564 bin TL'den başladığı Nef Bahçelievler projesi 1.023 daire ve 14 dükkandan meydana geliyor. Peki Güngören Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Bahçeyaka ne zaman teslim Haberi

Bahçeyaka ne zaman teslim

Sur Yapı tarafından yükselen Bahçeyaka Ispartakule projesinde Mutlu Evler Türkiye kampanyası devam ediyor. Kanal İstanbul projesinin yanında hayata geçirilen projede yedi blokta toplam 317 daire planlandı. 

İstanbul Ispartakule'de inşa edilen Bahçeyaka projesinde teslimler Mayıs 2019 tarihinde yapılacak. 60 ay 0 faiz imkanı sunulan projede aylık taksitler 1.200 TL'den başlıyor.  

21 bin metrekare arsa alanında yükselen Bahçeyaka'da 50 daireye özel peşinde yüzde 25 indirim sağlanıyor. 

Bahçeyaka Ispartakule fiyat listesi:

1+1 daireler             294 bin 300 TL 2+1 daireler         407 bin 700 TL 3+1 daireler     727 bin 200 TL 4+1 daireler         931 bin 500 TL'den başlıyor.


Sur Yapı Bahçeyaka Evleri'nde;

Sauna Fitness Spor alanları Çocuk oyun alanı Yüzme havuzu Otopark gibi olanaklar da olacak. 


Adres: Ispartakule Mevkii Tahtakale Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi...