26 / 04 / 2024

bahçeyaka projesi

bahçeyaka projesi

Bahçeyaka Ispartakule detaylı fiyat listesi ve ödeme planı kapsamında aylık 733 TL taksitle konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Daire fiyatları ise indirimli olarak en düşük 321 bin 300 TL'den başlıyor...

Ispartakule Bahçeyaka teslimleri ne zaman?

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de hayata geçirilen Bahçeyaka projesinde konut teslimleri 2019 yılında yapılacak. Ispartakule Bahçeyaka teslimleri ne zaman?

Bahçeyaka Suryapı Konutları 2017 fiyat listesi!

Bahçeyaka Suryapı Konutları 2017 fiyat listesi minimum 294 bin 300 TL'den başlıyor. İstanbul Ispartakule'de hayata geçirilen Bahçeyaka Evleri 2019 yılında teslim edilecek...

TOKİ İzmir Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! O ilçede yaşayanlara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni millet bahçesi projesi Bergama'da hayata geçirilecek.

TOKİ Kırıkkale projesi için tarih açıklandı! Kırıkkale Bahşılı'ya 210 ucuz konut geliyor!

2023'e yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte proje detayları...

Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi için yıkımlar başladı!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi inşaat çalışmaları için bazı binaların yıkım işlemlerine başlandı.. 

Yozgat'ta Millet Bahçesi Projesi için yıkımlar başladı!

Yozgat'ta Millet Bahçesi Projesi çalışmaları dahilinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) yerleşkesindeki binalar yıkılıyor.

TOKİ Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı.

Kayseri'de AVM rantına karşı Hava İkmal Millet Bahçesi projesi!

'nin ihalesi yapıldı. Bir milyon 260 bin metrekare alan rant savaşına kurban gitmedi. Millet bahçesi projesi, Kayseri'nin belediyecilikte şanslı şehirlerden olduğunu gösteriyor.

Muş Belediyesi'nin meclis gündeminde millet bahçesi projesi var!

Muş Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya önderliğinde düzenlendi. Toplantıda, TOKİ tarafından hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesi gündeme geldi.  

Salda Gölü'ne yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı!

Burdur Yeşilova'daki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle 'Türkiye'nin Maldivleri' olarak ünlenen Salda Gölü yakınına yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı... 

Ankapark, Ankara Hayvanat Bahçesi projesi ile ihaleye çıktı!

Ankapark, Ankara Hayvanat Bahçesi projesi ile aynı anda ihale ediliyor. İhale 6 Eylül 2018 tarihinde gerçekleşecek...

Kiler GYO Bahçelievler Projesi değerleme raporu!

Kiler GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Bahçelievler Projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Millet bahçeleri projesi çok önemli bir açılım!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Millet bahçeleri projesi, toplumsal şehir yaşamı ve çevrecilik için çok önemli bir açılım." dedi...

Millet bahçesi projesi, şehircilik açısından çok önemli bir karar!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, " Millet Bahçesi Projesi şehircilik açısından çok önemli bir karar. 15 şehrimizde 15 eski stat yerine 'millet bahçesi' yapılacak" dedi...

bahçeyaka projesi Haberi

bahçeyaka projesi

Sur Yapı tarafından Avcılar'a bağlı Ispartakule'de inşa edilmekte olan Bahçeyaka Ispartakule projesi21 bin metrekare arsa alanına sahip. Yedi blokta 317 konuttan oluşan Bahçeyaka'da 50 daireyle sınırlı olarak, peşin ödeme yapıldığında yüzde 25 indirim sağlanıyor.

Bahçeyaka Ispartakule Konutları için ''Mutlu Evler Türkiye'' kampanyası devam ediyor. Sur Yapı Bahçeyaka Evleri ortak kullanım alanlarında; sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, otopark gibi olanaklara da yer veriliyor.  

Bahçeyaka Evleri projesinde, 60 ay sıfır faizle ve 120 ay 0,55 faiz oranıyla ödeme yapılarak ev sahibi olmak mümkün. 60 ay sıfır faizli ödeme planına göre aylık taksitler 1.200 TL'den başlarken, 120 aylık 0,55 faizli ödemede aylık 733 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. 
 

Bahçeyaka Ispartakule detaylı fiyat listesi!

Yüzde 10 indirimli 
 

1+1 daireler 321 bin...