26 / 04 / 2024

bakab soylu metruk ev talimatı

bakab soylu metruk ev talimatı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu yuvası haline gelen metruk binalar için valilere talimat verdi. Soylu, “Bu konuda kanun, kural dinlemeyin. Bir gece ansızın bu binalar yıkılmalıdır” diye konuştu.

Süleyman Soylu ve Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği devam ediyor. Süleyman Soylu'dan konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Türkiye'de 69 bin 607 metruk bina yıkıldı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı doğrultusunda ülke genelinde uyuşturucuların yuvası olan metruk binalar ortadan kaldırılıyor.

Metruk Bina Veri Tabanı ile 62 bin bina yıkımı gerçekleştirildi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremle mücadele kapsamında kullanılan Metruk Bina Veri Tabanı programı ile 62 bin yapının yıkımının gerçekleştiğini dile getirdi. 

Metruk binalara sıkı takip!

İçişleri ve Çevre Bakanlıkları uyuşturucu bağımlılarının kullandığı metruk binalar için çalışmalara başladı. Belediye başkanlarını bu konuda uyaran Bakan Soylu, metruk binaların tespit etmelerini istedi.

Süleyman Soylu: 29 bin 962 metruk binayı yıktık!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütleri ve uyuşturucu tacirleriyle mücadele kapsamında Türkiye genelinde 29 bin 962 metruk binayı yıktıklarını açıkladı.

Süleyman Soylu: Sahipsiz metruk evleri yıkın!

Uyuşturucuyla mücadelenin devam ettiğini söyleyen Bakan Soylu, uyuşturucunun genellikle metruk binalarda kullanıldığını söyleyerek valilere, kaymakamlara ‘Sahipsiz metruk evleri yıkın’ talimatı verdi.

Süleyman Soylu'dan valilere metruk ev talimatı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu yuvası haline gelen metruk binalar için valilere talimat verdi. Soylu, “Bu konuda kanun, kural dinlemeyin. Bir gece ansızın bu binalar yıkılmalıdır” diye konuştu.

Özkan Soylu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Soylu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özkan Soylu ve Çağdaş Akıncı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kumkapı'daki metruk binalar vatandaşı korkutuyor!

Kumkapı'da Rum Ortadoks kilisesinin eski yatakhanesi yıkılmaz üzere. Vatandaşlar Kumkapı'daki metruk binaların fazlalığından şikayetçi.

İstanbul'da 704 metruk bina yıkıldı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ve ilçe belediyeleri tarafından başlatılan proje kapsamında 732 bina yıkıldı. İstanbul'da en çok yıkım 158 metruk bina ile Beylikdüzü'nde yapıldı.

Ankara Gölbaşı'da metruk yapılar yıkılıyor!

Ankara Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgedeki metruk yapıları yıkıyor. Son olarak Selametli Mahallesi'ndeki tehlikeli binaların yıkımı gerçekleşti.

Soylu Cebe İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Soylu Cebe İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Cebe, Coşkun Soylu ve Cihan Soylu ortaklığında 210 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konak'ta metruk bina yıkılmayı bekliyor!

Konak'ın Altay mahallesindeki metruk bina yıkılmayı bekliyor. Konak'taki metruk bina bölge halkını korkutuyor.

bakab soylu metruk ev talimatı Haberi

bakab soylu metruk ev talimatı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucuların mesken tuttuğu metruk binalar için valilere ''yıkın'' talimatı verdi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, İçişleri Bakanlığı’nın 81 il, 922 ilçede eşzamanlı olarak ‘Uyuşturucu ile Mücadele Toplantıları’ yapılacağını bildirmesiyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana Valiliği'nin Çukurova Kalkınma Ajansı'nda düzenen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önemli açıklamalarda bulundu:

''Denetimleri artırdık''

“9 ayda 228 genç uyuşturucudan hayatını kaybetti. Geçen sene 941 kişiydi. Bir önceki yıl 920 kişi. Bu yıl itibarıyla bu sayı mücadelemizdeki kararlılığın sonunda bir noktaya kadar gelmiş durumda. Yıl sonu 500-550 gibi bir rakam tahmin ediyoruz. Bu konuda ciddi bir azalış elde ettik. Tutuklu sayısı yüzde 8.5 artışla 19 bin 476 oldu. Bu yıl tutuklanan 19 bin 466 bin kişiden 16...