19 / 04 / 2024

Osmangazi Belediyesi metruk binaları tek tek yıkacak!

Osmangazi Belediyesi metruk binaları tek tek yıkacak!

Osmangazi Belediyesi, Seçköy Mahallesi'nde vatandaşın güvenliğini tehdit eden metruk binayı yıktı. Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, yoğun şikayetler aldıklarını belirterek yıkımların devam edeceğini söyledi.




Osmangazi Belediyesi, insanların can güvenliğini tehdit eden ve kaliteli yaşam alanlarını kısıtlayan metruk binaları tek tek yıkıyor. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre; vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri değerlendirmeye alan Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Seçköy Mahallesi 5. Poyraz Sokak’ta bulunan, metruk binayı yıkmak için harekete geçti. Can güvenliği için tehlike arz eden bina, iş makinesi ile yıkıdı. Yıkım çalışmasını birebir izleyen mahalle sakinleri, binanın yıkımından dolayı belediye teşekkür etti.

Yıkmaya devam edeceğiz

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, metruk binaların kötü amaçlarla kullanılmasından ötürü muhtarlar ve vatandaşlardan çokça şikayetler aldıklarını belirterek, “İlçemiz metruk yapılardan arındıkça, hem vatandaşımız rahat nefes alıyor, hem de görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz. Halkımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaları, yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere göre yıkmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 


Geri Dön