27 / 04 / 2024

Bakanlar Kurulu Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi kararı Resmi Gazetede yayımlandı mı

Bakanlar Kurulu Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi kararı Resmi Gazetede yayımlandı mı

Bakanlar Kurulu'nun Erciyes Teknopark, Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi TGB-2 alanının sınırlarının değiştirilmesi kararı, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte Erciyes Teknopark TGB-2 alanının yeni sınırları...

Yeni Bakanlar Kurulu bugün açıklanıyor! Yeni kabinede hangi sürpriz isimler var? İşte kulis bilgileri…

Herkesin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak yeni Bakanlar Kurulu’nda. Kulislerde dolaşanlara göre yeni kabineye sürpriz isimlerin gelmesi beklenirken, Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olacağı konuşuluyor.

Kiracı esnafın gözü, Bakanlar Kurulu’ndan çıkacak kararda!

İki milyon esnaf, Bakanlar Kurulu tarafından açıklanacak kararı bekliyor. Esnaf, kira desteği, kredi borçlarının faizinin kaldırılarak 1 yıl ertelenmesi ve çalışanlara asgari ücret gibi taleplerde bulunmuştu.

İmar barışı Bakanlar Kurulu’nda kabul edildi!

Başbakan Binali Yıldırım, kamuoyunda açıklandığı günden bu yana ilgiyle karşılanan ve Bakanlar Kurulu’nda dün kabul edilen İmar Barışı düzenlemesinin detaylarını anlattı.

Ankara, Konya ve Kayseri için Bakanlar Kurulu'ndan flaş karar!

Bakanlar Kurulu tarafından Ankara, Konya ve Kayseri için flaş kararlar alındı. Kararlar, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Bakanlar Kurulu'ndan konutta KDV düzenlemesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mobiliyum AVM ve Mobilya Vadisi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklamalar yapan Müezzinoğlu, Bakanlar Kurulu'nun konutta KDV oranlarında düzenleme yaptığını söyledi ve indirimleri açıkladı.

Tapu harcı binde 15'e indirildi! İşte Bakanlar Kurulu Kararı!

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen düzenlemeyle tapu harcı yetkisi Bakanlar Kurulu'na verilmişti. Kurul tapu harcını binde 15'e indirdi. İşte Bakanlar Kurulu Kararı..

Tapu harcı Bakanlar Kurulu kararı 2017!

Bakanlar Kurulu yetkisini kullanarak tapu harcında binde 5 oranında indirim yaptı. İşte tapu harcı Bakanlar Kurulu kararı tam metni..

Bakanlar Kurulu'ndan, Kaya Grubu'na 49 yıllığına kiralık tesis!

Bakanlar Kurulu, 20 Mayıs 2016 tarihli toplantısında, Karaoğlanoğlu (Ayyorgi) Zeyko Bolgesi'ndeki 11 dönümün üzerindeki arazinin 49 yıllığına Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi'ne kiralıyor.

65. Hükümet Bakanlar Kurulu listesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayladığı 65. Hükümet'in Bakanlar Kurulu listesini açıkladı. İşte 65. Hükümet Bakanlar Kurulu listesi...

Müsiad Adıyaman bakanlar kurulu toplantısı gerçekleşti!

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Adıyaman şubelerinin ev sahipliğini yaptığı başkanlar kurulu toplantısına katıldı. Olpak, toplantıda bir konuşma yaptı.

Adıyaman'da kentsel dönüşüme Bakanlar Kurulu'ndan onay!

Adıyaman kent merkezi için en önemli projelerden olan Kentsel Dönüşüm Projesi, Bakanlar Kurulu tarafından onaylandı. Adıyaman için hayati önem taşıyan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Bakanlar Kurulu’ndan geçti.

Gölcük Denizevler kentsel dönüşüm bakanlar kurulunda!

Denizevler Bölgesinin kentsel dönüşüm kapsamında riskli alan ilan edilmesi Bakanlar Kurulu'na gönderildi. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

Pendik Batı Mahallesi Bakanlar Kurulu kararıyla riskli ilan edildi!

Pendik ilçesinin sahil bandında yer alan ve Pendik Burnu’nu da kapsayan Batı Mahallesi’nin büyük bir kısmı Bakanlar Kurulu kararıyla ‘riskli alan’ ilan edildi.

Bakanlar Kurulu Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi kararı Resmi Gazetede yayımlandı mı Haberi

Bakanlar Kurulu Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi kararı Resmi Gazetede yayımlandı mı

Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Erciyes Teknopark'ın TGB-2 numaralı alanın sınırları, Bakanlar Kurulu kararıyla değiştirildi. 


Bakanlar Kurulu'nun Kayseri Melikşah'ta konumlandırılan Erciyes Teknopark'ta sınır değişikliği kararı bugün (27 Aralık 2014, Cumartesi) tarih ve 29218 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte o karar;


BAKANLAR KURULU KARARI

Karar Sayısı : 2014/7042


Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine ait (TGB-2) numaralı alanın sınırlarının ekli harita ile listede gösterildiği şekilde değiştirilmesi; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 14/11/2014 tarihli ve 5794 sayılı yazısı üzerine, 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanununun 4 üncü maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 1/12/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.