24 / 04 / 2024

Bakırcı Yapı yeni proje

Bakırcı Yapı yeni proje

Bakırcı Yapı Alibeyköy Konakları, Serenity Küçükköy, Serenity Halkalı gibi projelerin ardından Kemerburgaz ve Basın Ekspres'te inşa edeceği iki yeni projesi için ön talep toplayacak.

Bakırcı Yapı Kemerburgaz ve Basın Ekspres'te proje yapacak!

Sektörde 34 yıllık geçmişiyle faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Bakırcı Yapı Alibeyköy Konakları, Serenity Küçükköy, Serenity Halkalı gibi projelerin ardından Kemerburgaz ve Basın Ekspres’te inşa edeceği iki yeni projesi için ön talep topluyor.

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Sağlam tarafından kuruldu.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Binlerce vatandaş devlet tarafından sağlanan sosyal yardımlardan faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşından binlerce kişi faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Bir bir açıklandı! Hemen bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaş sosyal yardım tutarlarını merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Bir bir açıklandı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın açıklamaları sonrasında sosyal destek ödemeleri araştırılmaya başlandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadar oldu! Peş peşe rakamlar geldi! Hemen bakın!

Binlerce vatandaşın merak ettiği 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadar oldu! Peş peşe rakamlar geldi! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla tam bu kadar oldu! Peş peşe duyuruldu! Şimdi bakın!

Binlerce vatandaşın merakla sık sık araştırdığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla tam bu kadar oldu! Peş peşe duyuruldu! Şimdi bakın! İşte ayrıntılar...

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

2022 yılında Siltaş Panorama projesinin lansmanını yapan ve yüzde 50 büyüyen Siltaş Yapı, yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni yılda ne kadar olacak? Peş peşe zamlı maaşlar hesaplandı!

2023 Ocak'ta binlerce kişinin maaşı değişecek. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ödemelerine de zam gelecek. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni yılda ne kadar olacak? Peş peşe zamlı maaşlar hesaplandı!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla kaç lira olacak? Tek tek yeni hesaplanan maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ile binlerce nakit destek sunuluyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına Ocak 2023'te zam yapılacak. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla kaç lira olacak? Tek tek yeni hesaplanan maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla kaç TL olacak? Resmen hesaplandı! Hemen bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ile binlerce kişiye nakit desteği sağlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına Ocak 2023'te zam gelecek. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla kaç TL olacak? İşte detaylar... 

Bakırcı Yapı Topkapı nerede? Bakırcı Yapı Topkapı fiyat listesi!

‘Bakırcı Yapı Topkapı Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Bakırcı Yapı Topkapı Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Bakırcı Yapı yeni proje Haberi

Bakırcı Yapı yeni proje


İnşaat sektöründe 34 yıllık geçmişiyle faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Bakırcı Yapı Alibeyköy Konakları, Serenity Küçükköy, Serenity Halkalı gibi projelerin ardından Kemerburgaz ve Basın Ekspres'te inşa edeceği iki yeni projesi için ön talep toplayacak.  Özel tasarlanmış 41 lüks konuttan oluşan Bakırcı Kemer projesinde ön talep süreci başladı. Ekim ayında lansmana çıkması planlanan Bakırcı Kemer projesi konut, ofis otopark ve sosyal alanlardan oluşuyor. Üç katlı 3 bloktan meydana gelecek Bakırcı Kemer, kredi seçeneğinin de yer aldığı cazip ödeme planında lansman öncesi 24 ay 0 faiz avantajı sunuyor. Bölgenin en çok kazandıracak ve adından söz ettirecek projesi Bakıra Kemer her detayının özenle tasarlandığı geniş sosyal imkanları ve fonksiyonel planlarıyla öne çıkıyor. Serenity Plus projesi ise konut ve ticari alanlardan oluşacak. Detayları...